Aplicatii — October 31, 2017 at 10:48 am

e-Claims asigura acces facil la despagubiri

by
Infografic_E-claims app_Metropolitan LifeMetropolitan Life a lansat e-Claims, o aplicatie care le ofera clientilor sai cu polite de asigurare active acces rapid la despagubiri, in cazul evenimentelor asigurate.

Aplicatia e-Claims ofera utilizatorilor un mod simplu si rapid de transmitere a solicitarilor de despagubire, indiferent de modalitatea de incheiere a politei, de pe PC, tableta sau telefon mobil.

Deschiderea unui dosar pentru obtinerea unei despagubiri poate fi un proces complex si uneori de durata, in functie de tipul evenimentului care necesita despagubire, documentele necesare asiguratorului si conditiile contractuale.
Lansarea aplicatiei e-Claims face parte din strategia de digitalizare a companiei Metropolitan Life, de a oferi romanilor acces facil la servicii si produse complexe de protectie si economisire. Documentele necesare, complete si lizibile, pot fi fotografiate si atasate direct din aplicatia e-Claims fara a mai fi necesara deplasarea clientului la posta sau in agentie pentru depunerea lor.