Mobilitate — October 31, 2017 at 10:05 am

Notebook ideal pentru profesioniştii aflaţi în mişcare

by

Img1Plecând de la provocările zilnice actuale cu care se confruntă tehnicienii de pe teren, Getac introduce cea de-a doua generaţie a notebook-ului S410 în categoria semi-rugged, cu performanţe, opţiuni de securitate şi dotări de top pentru categoria din care face parte. Mulţumită configurării pe care o are şi formatului subţire si uşor, noul S410 este instrumentul ideal pentru profesioniştii aflaţi în mişcare din domenii precum siguranţă publică sau asigurări.

Una dintre cele mai importante noutăţi pentru S410 este camera sa IR disponibilă opţional, care suportă recunoaştere facială cu integrare Windows Hello, pentru o autentificare mai rapidă şi o securitate sporită. .

Cea mai bună performanţă din această categorie este asigurată de procesoarele Intel® CoreTM i5/i7 de Generaţie 8, care oferă mai multă putere de procesare şi sunt mai eficiente din punct de vedere energetic. Mulţumită soluţiei grafice Intel UHD Graphics 620, interfeţelor Wi-Fi 802.11ac şi Bluetooth 4.2 şi designului care permite înlocuirea rapidă a bateriei, utilizatorii pot experimenta acum toate avantajele performanţei mobile. Ecranul Full HD LumiBond® 2.0 de 14” aduce o experienţă tactilă superbă, asigurând suport pentru până la 10 atingeri simultane, chiar şi atunci când sunt folosite mănuşi, în timp ce luminozitatea de până la 800cd/m2 garantează lizibilitatea perfectă, chiar şi în lumina puternică a soarelui (opţional, este disponibil şi un ecran HD cu 1000cd/m2).

Astăzi, organizaţiile sunt mai vulnerabile ca oricând în faţa furturilor de date şi atacurilor şi de aceea Getac a proiectat S410 având în vedere suportul unei game vaste de opţiuni de securitate înglobate în Windows 10. TPM 2.0 monitorizează şi protejează sistemul la pornire, asigurându-se că acesta nu a fost compromis înainte de a oferi controlul sistemului de operare, în timp ce BitLocker protejează datele stocate, utilizate sau transferate. Tehnologia avansată de criptare hardware pentru SSD – Opal 2.0 – protejează împotriva accesului neautorizat datele confidenţiale stocate pe acesta. Opţiunile de autentificare multiple, printre care camera IR, cititorul de amprente, cititorul Smartcard şi cititorul RFID cu două frecvente (LF/HF), funcţionează în tandem cu instrumentele de protecţie ale Microsoft Windows 10, precum Windows Hello şi Microsoft Passport, adăugând astfel un nivel suplimentar de protecţie. În cazul în care sistemul este pierdut sau furat, soluţia opţională Absolute DDS permite dezactivarea lui de la distanţă.

Noul notebook S410 este certificat MIL-STD-810G şi IP52, ceea ce înseamnă că poate supravieţui căderilor de la înălţimi de până la 1m, lichidelor, umezelii, vibraţiilor, şocurilor şi temperaturilor extreme, de la -21°C până la 60°C (condiţii de operare) şi de la -51°C până la 71°C (condiţii de depozitare). Porturile I/O prevăzute cu protecţie şi tastatura de tip insulă, rezistentă la lichide, protejează componentele interne împotriva prafului şi umezelii, în timp ce colţurile acoperite cu cauciuc şi mânerul ergonomic din cauciuc asigură un nivel superior de protecţie.

Soluţiile de andocare pentru vehicule de la Gamber-Johnson şi Havis fac din notebook-ul semi-rugged Getac S410 alegerea ideală pentru domeniul siguranţei publice, căci porturile de tip tri-pass-through le permit ofiţerilor să conecteze simultan antene WWAN, WLAN şi GPS de mare putere, amplasate la exterior.

Mai multe detalii despre echipamentele Getac rugged sau semi-rugged puteți afla de la ELKO și, de asemenea, puteți comanda aceste echipamente prin partenerii ELKO din toată țara.