IT Architecture — December 11, 2017 at 1:55 pm

Soluţiile Dell EMC pentru infrastructură hiper-convergentă primesc suport PowerEdge

by

Cu platforma de server PowerEdge de cea mai nouă generaţie, proiectată şi optimizată pentru HCI, clienţii de toate dimensiunile se pot aştepta la performanţe mai bune şi mai predictibile, cu un grad mai ridicat de configurabilitate pentru găzduirea unei game largi de aplicaţii software mission critical pe appliance-uri Dell EMC VxRail şi XC Series.

VxRail

Serverele Dell EMC PowerEdge de generaţie 14, bazate pe familia de procesoare scalabile Intel® Xeon® , includ 150 de cerinţe personalizate pentru stocare de date software-defined (SDS), fapt care le face optimizate pentru HCI. Aici sunt incluse suport îmbunătăţit pentru SSD-uri în instalări extinse, iniţializare mai rapidă şi management fluidizat al stocării de date, răcire îmbunătăţită a discurilor pentru fiabilitate sporită şi, opţional, interfeţe utilizator comune platformă server şi HCI pentru capabilităţi de management al sistemelor Dell EMC.

Portofoliul actualizat de appliance-uri Dell EMC HCI oferă clienţilor un acces semnificativ mai rapid către aplicaţii şi date datorită numărului mai mare de nuclee, frecvenţei mai rapide a ceasului, canalelor de memorie mai numeroase şi memoriei mai rapide, ceea ce duce la o putere de procesare de 1,7 ori mai mare şi la o lărgime de bandă internă cu până la 62% mai ridicată.

Appliance-urile Dell EMC HCI includ familia Dell EMC VxRail Appliance, alimentată de VMware vSAN™ şi construită în comun cu VMware, şi Dell EMC XC Series, proiectate pentru clienţii care caută posibilităţi de a opta între hipervizoarele posibile, aici incluzând Microsoft Hyper-V sau mediile multi-hipervizor. Appliance-urile HCI ajută la simplificarea întregului ciclu de viaţă prin automatizare avansată – printr-un software unicat care simplifică instalarea, managementul, scalarea, suportul şi mentenanţa – care fac lucrurile mai uşoare pentru clienţi încă de la început.

Appliance-urile Dell EMC VxRail pe servere PowerEdge de generaţie 14 oferă performanţe mai bune şi mai predictibile pentru milioane de opţiuni flexibile de configurare, în scopul satisfacerii oricăror cerinţe posibile de utilizare HCI şi a nevoilor din ce în ce mai sofisticate şi mai critice ale fluxurilor de lucru în medii VMware.

Appliance-urile Dell EMC XC Series pe servere PowerEdge de generaţie 14 permit perfomanţe mai bune pentru fluxuri de lucru, viteze de reţea mai mari şi noi configuraţii NVMe/SSD.

Appliance-urile Dell EMC VxRail pe servere Dell EMC PowerEdge de generaţie 14 vor fi disponibile la nivel general din 12 decembrie 2017. Modelele XC640, XC740xd şi XC740 pe servere Dell EMC PowerEdge de generaţie 14 din seria Dell EMC XC Series sunt disponibile la nivel general chiar de acum