Securitate — December 11, 2017 at 8:19 am

Veeam oferă protecție avansată pentru datele enteprise ale companiilor

by

Veeam trece într-o nouă eră a securității pentru datele clienților săi, prin implementarea protecției AIX și Solaris, cu ajutorul suportului tehnologiei Cristie Software. Mai precis, Veeam Software oferă acum protecția datelor fizice în medii Unix, printr-o colaborare de tip OEM cu Cristie Software. Astfel, Veeam Availability Program va avea suport pentru IBM AIX și Oracle Solaris. Totul a venit în contextul în care clienții enterprise ai Veeam au solicitat completarea gamei de servicii a companiei cu aceste noi funcții. Integrara acestor funcții este importantă în spcial pentru serviciile financiare, industrie și sectoarele medicale și guvernamentale.

În acest mod, Veeam va acoperi marea majoritate a necesităților de securitate a datelor pentru marile companii. Compania de software ajută organizațiile să protejeze, să recupereze și să deplaseze echipamentele critice la medii hardware, hypervisor și cloud. Oferă recuperarea instantanee a sistemului, simularea recuperării, migrarea flexibilă a echipamentelor și starea de așteptare în regim încărcat.

Cristie Software are aproximativ 3.000 de clienți din întreaga lume și peste 1.000 de întreprinderi care utilizează software-ul său special pentru sistemele AIX și Solaris. Integrarea sa totală în platforma Veeam se va realiza în prima jumătate a anului 2018. În același timp, Veeam are 267.500 de clienți și 16.700 de parteneriate cu furnizorii de servicii oferind software-ul său.

Veeam a făcut un efort semnificativ în ultimul an și jumătate pentru a se orienta mai rapid către mediul enterprise. În octombrie, compania a raportat o creștere de 84%, față de perioada anterioară, a colaborărilor cu noi întreprinderi în al treilea trimestru. Alianțele formate recent cu furnizorii de nume mari, inclusiv Hewlett Packard Enterprise și Cisco, ajută la accelerarea veniturilor companiei Veeam.