Evenimente — December 18, 2017 at 4:18 pm

Rohde & Schwarz a împărtăşit din experienţa sa în Testarea Reţelelor de Comunicaţii Mobile în cadrul unui Seminar organizat în Bucureşti

by

testareÎn luna noiembrie Rohde & Schwarz Romania a fost gazda unui seminar dedicat prezentării tehnologiilor folosite în Testarea Reţelelor de Comunicaţii Mobile. Evenimentul a reunit pentru o zi, în ambinaţa placută a Hotelului Ramada Nord Bucureşti, peste 60 de invitaţi, specialişti din domeniul comunicaţiilor mobile.

Evenimentul a prilejuit atât o trecere în revistă a principiilor noilor tehnologii cum ar fi NB-IoT şi 5G cât şi prezentarea unor subiecte dedicate cum ar fi testarea staţiilor de bază, determinarea interferenţelor radio, optimizarea reţelelor de comunicaţii mobile sau IP Network analitics.

Participanţii au apreciat oportunitatea creată de a avea discuţii cu experţii prezenţi la seminar, fiind atinse subiecte de maxim interes pentru invitaţii noştri, cum ar fi provocările legate de măsurarea în practica de zi cu zi a parametrilor şi performanţelor reţelelor de comunicaţii mobile. Răspunsurile la întrebări au cuprins nu numai discuţii teoretice ci şi demonstraţii practice ale soluţiilor de măsurare şi testare propuse de experţii R&S.

Pentru informaţii suplimentare, vă invităm să vizitaţi site-ul www.mobile-network-testing.com

Rohde & Schwarz Romania S.R.L.

Bd. Eroii Sanitari, nr. 89, Sector 5,

Tel / Fax: +40 21 411 20 13; +40 21 410 68 46

Email: rs-romania@rohde-schwarz.com

www.rohde-schwarz.com