NEWS — December 19, 2017 at 2:03 pm

Cameră video auto capabilă să transmită live pe Facebook

by

Professional Commercial/Wedding/Portrait Photographer www.barneywarnerphotography.co.uk

Camera video auto Mio MiVue 786 WIFI, dotată cu GPS și WiFi, este primul din gamă capabil să transmită în direct pe contul de Facebook al utilizatorului imagini din timpul călătoriei.

Este suficientă introducerea unui card microSD de până la 128 GB și conectarea la sursa de alimentare pentru ca dispozitivul să pornească. Odată plasată pe parbriz, camera poate fi ușor configurată datorită ecranului tactil de 2,7 inci (6,9 cm) și meniurilor intuitive, cu pictograme de mari dimensiuni.

Mulțumită conexiunii wireless, videoclipurile în format MP4 surprinse în timpul călătoriei pot fi salvate cu ușurință pe telefon, folosind aplicația MiVue Pro, iar apoi partajate pe conturile de socializare. În plus, Camera Mio MiVue 786 WIFI poate fi setată să transmită live pe Facebook imaginile la rezoluție Full HD din timpul deplasării cu autoturismul.

Spre deosebire de alte camere video auto, firmware-ul și poziția camerelor de radar fixe vor fi actualizate wireless, fără a mai fi nevoie de conectarea la calculator.

Noua cameră video înregistrează imagini la o calitate superioară, cu rezoluție Full HD, atât în timpul zilei, cât și pe timpul nopții, detaliile surprinse, inclusiv plăcuțele de înmatriculare, fiind extrem de clare.

Dispozitivul are un unghi larg de vizualizare, de 140 de grade, care asigură captarea imaginilor detaliate și largi, fără zone moarte. MiVue 786 WIFI permite și înregistrarea evenimentelor rutiere din spatele vehiculului, cu ajutorul camerei opționale Mio MiVue A20.

Camera video MiVue 786 WIFI este disponibilă în România la un preț recomandat de 799 de lei.