Networking — December 22, 2017 at 7:39 am

Ericsson va moderniza reteaua Deutsche Telekom

by

Ericsson1Deutsche Telekom a ales să colaboreze cu Ericsson ca furnizor pentru rețeaua actuală și viitoare, într-una din cele două zone ale Deutsche Telekom din Germania, făcând astfel pasul decisiv către 5G. Modernizarea rețelei le va oferi utilizatorilor un plus sigur de performanță.

Ericsson va moderniza rețelele DT 2G, 3G și 4G cu ajutorul soluțiilor multi-standard. Acordul a fost încheiat pentru o perioadă de 5 ani și include livrarea unei rețele Radio Access Network multi-standard, bazată pe produsul Ericsson Baseband 6630 și pe produse radio multi-standard, soluția Ericsson Network Manager pentru OSS, cât și servicii și mentenanță software și hardware. În acest context, suportul OSS pentru rețeaua radio va permite  gestionarea unitară a rețelei.

Implementarea unei infrastructuri de acces radio pregătită pentru 5G marchează un nou capitol în colaborarea dintre Ericsson și Deutsche Telekom. Anterior, Ericsson a fost un partener de încredere pentru rețeaua 2G și pentru cea de telefonie IP (mobilă și fixă) a Deutsche Telekom.