Foto-Video-Audio — December 22, 2017 at 6:34 pm

Garanție extinsă de până la 5 ani la noile televizoare Panasonic!

by

Garantie extinsa la televizoarele PanasonicPanasonic aduce vești bune: orice persoană care achiziționează un televizor Panasonic și înregistrează achiziția pe site-ul www.panasonic5y.com în termen de 30 de zile de la data cumpărării va primi gratuit o garanție extinsă de până la 5 ani la aparatul achiziționat. Procesul de obținere a garanției este simplu și nu durează foarte mult. Odată ce a fost completat formularul de pe site-ul promoției, un certificat de garanție va fi generat în format PDF și salvat in contul clientului, pe pagina oficială a promoției, www.panasonic5y.com.

Dacă sunteți interesați, nu mai stați pe gânduri și intrați pe site-ul www.panasonic5y.com. Oferta este pe termen limitat, urmând a înceta pe 17 ianuarie 2018.

În cadrul ofertei promoționale sunt incluse și cele mai recente și performante televizoare OLED lansate de Panasonic anul acesta: TX-65EZ1000E, TX-65EZ950E și TX-55EZ950E. Aceste televizoare de ultimă generație vor satisface și cei mai exigenți critici în ceea ce privește calitatea imaginii.

Panasonic OLED – perfecțiune absolută

Televizoarele din seria EZ1000 și EZ950, de o calitate excepțională, dispun de potențialul de culoare și de rata de contrast a celei mai recente tehnologii OLED, cu niveluri de negru fără precedent și culori de o acuratețe nemaîntâlnită până acum. În consecință, imaginile redate sunt de o precizie nemaipomenită și extraordinar de frumoase. Ambele modele dispun de chipset-ul de ultimă generație Studio Colour HCX2, calibrat în laboratoarele Panasonic de la Hollywood, care redă culori de o acuratețe nemaivăzută până acum la un televizor comercial. Chipsetul folosește tehnologii de vârf, care până acum se foloseau doar pentru monitoarele profesionale din industria cinematografică.

Modelul de referință EZ1000 dispune, de asemenea, și de tehnologia Absolut Black Filter. Filtrul absoarbe lumina ambientală pentru a elimina reflexiile, astfel încât se asigură cele mai pure și exacte niveluri de negru, chiar și atunci când televizorul este amplasat într-o cameră luminoasă.

O listă completă a produselor Panasonic care sunt incluse în această ofertă promoțională și termenii și condițiile ofertei pot fi găsite aici: https://panasonic5y.com/