NEWS — December 29, 2017 at 12:46 pm

Noi camere termice de la Axis

by

Axis Camere TermiceLansarea primelor camere termice din seria P aduce avantajul imaginilor obţinute termic unui număr mai mare de clienţi, acoperind mai multe medii de activitate decât până acum. Rentabile din punctul de vedere al costurilor, camerele adaugă capabilităţi de imagistică termică sistemelor mici şi medii cu bugete limitate, precum şcoli, unităţi de îngrijire sau comercianţi independenţi, facilitând detecţia intruziunii şi identificarea incidentelor, fără a compromite identitatea indivizilor.

Tehnologia termică este recunoscută pentru abilitatea sa de a furniza detecţie precisă, cu un procent scăzut de alarme false, dar imagistica termică de calitate a presupus până acum costuri care depăşeau posibilităţile organizaţiilor cu bugete limitate. Situaţia se schimbă însă odată cu lansarea noilor soluţii Axis. Camera termică de reţea AXIS P1280-E este un model potrivit pentru utilizare la interior sau exterior. Modelul dispune de un format flexibil şi permite amplasarea senzorului termic în zone cu spaţiu limitat, fiind însoțită de o gama largă de accesorii pentru instalare pe perete, tavan sau în nişe. Camera termică de reţea AXIS P1290 este un model pentru utilizare la interior, fiind protejată de o carcasă în formă de dome pentru un plus de discreţie.

Aceste camere reprezintă o variantă optimă pentru detectarea precisă a oricăror obiecte sau persoane, obţinând astfel siguranţa oamenilor şi bunurilor în diferite medii de activitate. Camerele dispun de soluţii de analiză încorporate, precum AXIS Video Motion Detection, care poate declanşa o alarmă în cazul detectării într-o zonă prestabilită a unui obiect aflat în mişcare. Camerele suportă totodată şi AXIS Camera Application Platform care asigură compatibilitate cu o gamă largă de aplicaţii externe.

AXIS P1280-E este disponibilă prin canalele de distribuţie Axis din decembrie 2017, iar AXIS P1290 va fi disponibilă de la începutul primului trimestru al anului 2018.