Transport/Travel — January 8, 2018 at 6:29 pm

Soluția Fujitsu PegaSys oferă monitorizarea în timp real a flotei South African Airways

by

avionFujitsu a încheiat parteneriate cu South African Airways (SAA) în 1995 și în 2005 pentru a migra software-ul său Genesis la platforma Fujitsu PegaSys, o platformă sofisticată, end-to-end sistem pentru programarea aeronavelor și a echipajelor. Cu toate ca PegaSys este un produs de top din industrie, de-a lungul anilor, a necesitat o actualizare. Interfețele utilizatorilor, funcționalitatea și experiența generală a utilizatorilor au nevoie de o actualizare pentru a oferi o mai mare eficiență în programarea echipajelor și pentru acces în timp real la informatii.

Astfel, Fujitsu și Constraint Technologies International (CTI), au creat oficial un parteneriat strategic pe termen lung pentru a continua suportul, dezvoltarea și evoluția sistemului oferit companiei aeriene de către Fujitsu. Pentru a depăși cerințele industriei, Fujitsu și CTI s-au angajat să dezvolte o soluție bazată pe un motor de reguli extrase, optimizarea soluțiilor de asociere, precum și o soluție robustă, multi-nivel de abordare a rezolvării listelor. Miezul lui PegaSys este o bază de date programată care devine sursa  centrală de informații pentru companie. Acesta conține atât date dinamice, cum ar fi orarele, orele reale și numele echipajului, precum și date statice, cum ar fi aeroportul și detaliile aeronavei. Fiind un sistem complet integrat, PegaSys permite SAA să reacționeze rapid la schimbările de pe piață și la întreruperile operaționale. Procesarea rapidă a regulilor și a constrângerilor permite generarea rapidă de soluții alternative, în timp ce instrumentele inteligente de reparații, dar și modulele, ajută utilizatorii să obțină
cele mai bune răspunsuri posibile.

Network Aware este un astfel de modul care aduce conștiința SAA situațiile în timp real un nou nivel. Datele flotei aeriene în timp real sunt afișate pe dispozitivele mobile și oferă o nouă conștientizare vizuală prin intermediul graficii 3D și o mobilitate reală prin conectivitatea WiFi și 3G. Acesta utilizează serverul scalabil și securizat al companiei, găzduit de Fujitsu, oferind acces consolidat la datele de urmărire a flotei.

Opțiunea PegueSys Network Aware adaugă mobilitate, permițând transmisia date în timp real pe o serie de dispozitive care utilizează vizualizare 3D dinamică. Consola pentru Managementul Executiv oferă redarea în timp real a KPI, inclusiv performanța în timp (OTP), factorul de încărcare și anulările. În același timp, Operational View oferă o prezentare în timp real a activelor și date operaționale asociate, cum ar fi ETA, ETD, PAX și informații despre echipaj.