Bizpoint — January 16, 2018 at 7:22 am

Tehnologiile mobile au capturat interesul publicului și sunt urmate rapid de machine learning

by

googleTehnologiile mobile au devenit mult mai importante și utilizate pe baza căutărilor, iar machine learning este următoarea mare tendință de adoptare din partea utilizatorilor, conform informațiilor oferite de Simon Balfe, expert Google Marketing în Dublin.

Este în creștere rapidă numărul utilizatorilor de dispozitive mobile, în defavoarea celor tradiționale, de tip desktop, iar Google se bazează pe o cantitate mare de date legate de această tranziție.

Machine learning și AI sunt următoarele tendințe ce vor fi adoptate de utilizatori, fiind tehnologiile care deja vor face calculatoarele să înțeleagă și să cunoască necesitățile oamenilor, fără a mai fi programate standard pentru acest lucru. Un sistem nu mai trebuie pre-programat pentru a face anumite operațiuni, va ști să învețe direct din comenzile oamenilor ceea ce are de făcut.

Avantajele machine learning sunt importante, mai ales pentru industrii și mediul de afaceri, deoarece o companie se poate concentra pe alte operațiuni de creștere a inovației în locul operațiunilor plictisitoare de tipul relațiilor standard cu clienții sau a altor operațiuni administrative. Conform expertului Google, revoluția machine learning și AI a început deja, iar exemplele de utilizare în anumite industrii sunt de luat ca modele pentru orice afacere care dorește să adopte noile tehnologii.