EDUCATIE / JOB — January 23, 2018 at 12:14 pm

Platformele și aplicațiile pot transforma educația școlară

by

HackingSTEM_Math_Tools_3Tehnologia are puterea de a accelera învățarea fără limite, fie că este vorba despre stimularea interesului pentru STEM, învățarea în 3D, sprijinirea elevilor pentru a-și îmbunătăți performanțele la citit, scris și înțelegere, precum și eficientizarea timpului profesorilor și susținerea colaborării între aceștia.

Noile funcționalități aduse pachetului Office 365 Education permit elevilor să scrie o lucrare folosindu-și numai vocea și simplifică accesarea platformei de comunicare și colaborare Microsoft Teams de pe dispozitive mobile. În plus, învățarea în domeniile STEM devine mai atrăgătoare datorită unei noi actualizări („Chemistry” – ce aduce elemente de chimie anorganică) pentru Minecraft: Education Edition și datorită noilor aplicații bazate pe video și realitate mixtă de la parteneri educaționali precum BBC Worldwide Learning, LEGO®* Education, PBS, NASA și Pearson, cea mai mare companie de materiale educaționale din lume.

Office 365 este creat pentru a sprijini elevii prin tehnologie cu asistență integrată și instrumente cum ar fi Word, OneNote și Teams, oferind fiecărui copil posibilitatea de a avea un cuvânt de spus în clasă. Suita Office 365 Education este oferită profesorilor și elevilor din 146 de țări.