Servicii Profesionale — January 29, 2018 at 8:37 am

Cresterea productivitatii si acuratetii in depozitele FAN COURIER

by

Solutia Honeywell Vocollect Voice, promovata si implementata cu succes de Total Technologies, Platinum Partner Honeywell in Romania, este o solutie matura, prezenta deja in peste 60 de tari, in procesele din centrele de distributie, avand peste 1 000 000 de utilizatori la nivel global.

Honeywell-Vocollect-Voice-in-actionImplementarea solutiei Honeywell Vocollect Voice in cadrul depozitelor Fan Courier a avut un impact major in procesul de sortare manuala prin scaderea de 5 ori a erorilor, dar si prin triplarea productivitatii operatorilor (de la 300 de unitati pe ora la o medie de 900 de unitati pe ora).

Un alt beneficiu al implementarii solutiei Honeywell Vocollect Voice este reducerea timpul necesar pentru trainingul utilizatorilor, acesta avand o scadere semnificativa ajungand de la 3 zile la numai 2 ore.

Simplitatea utilizarii solutiei Pick by Voice  reprezinta o alternativa pentru problema lipsei de personal calificat cu care se confrunta mediul de business din Romania. Reusita proiectului este un succes comun, in spatele caruia, pe parcursul a trei luni, a stat o echipa de profesionisti ce au colaborat exemplar.

Parteneriatul Fan Courier – Total Technologies a inceput in urma cu 10 ani si a continuat dprin increderea acordata solutiilor propuse de catre integrator ca fiind cea optima pentru eficientizarea activitatilor din depozit. Beneficiarul a avut incredere in capacitatea Total Technologies de a aduce beneficii operationale prin integrarea unei solutii pe care o intalnim in procesele clasice de picking, replenishment, put away si cycle counting. Acest lucru dovedeste versatilitatea si scalabilitatea acestei solutii pentru procese noi.