Hardware — January 29, 2018 at 1:52 pm

Un nou scaner duplex portabil marca Xerox

by

Scaner_XeroxXerox a lansat un scaner portabil inteligent care scanează, stochează și organizează până la 1.000 de pagini zilnic. Echipamentul are funcții avansate, cum ar fi algoritmii care corectează claritatea imaginii și funcția de OCR (optical character recognition) care recunoaște documente scrise în 179 de limbi.

Scanerul duplex portabil Xerox® este dezvoltat pentru a eficientiza procesele ce implică volume mari de hârtie, care îngreunează activitatea angajaților. Perfect pentru munca de acasă, de la birou sau de pe teren, echipamentul poate scana 15 pagini pe minut la 300 DPI – de la cărți de vizită, până la documente de 216 mm lățime și 300 mm lungime. Datorită dimensiunii compacte, scanerul încape ușor pe orice birou și este potrivit pentru firmele de toate mărimile.

În urma unui contract de licență de marcă, scanerele vor fi produse și comercializate de către Visioneer, în conformitate cu standardele de control al calității Xerox.

“Scanerul duplex portabil răspunde nevoii pentru creșterea productivității scanării și îi ajută pe clienții noștri să își atingă obiectivele de transformare digitală,” spune Walt Thinfen, președinte și CEO Visioneer. “Făcând tranziția de la procese care implică volume mari de hârtie la procese digitale, organizațiile se pot concentra pe dezvoltarea business-ului și pe a-și deservi mai bine clienții.”

Beneficii dincolo de scanare

Tehnologiile software oferite de echipament sunt ideale pentru business-uri din diverse piețe și includ:

  • Visioneer Acuity cu tehnologia DriverPLUS (PC)folosește algoritmi avansați pentru a corecta și optimiza automat claritatea documentelor scanate sau imaginile cu imperfecțiuni.
  • Visioneer OneTouch® (PC)le permite utilizatorilor să trimită automat documente către email, echipamente de imprimare, dosare de pe server sau către cloud.
  • Nuance PaperPort Pro (PC)este un instrument pentru managementul documentelor care îi ajută pe utilizatori să organizeze, găsească și partajeze documente, eficientizând astfel fluxurile de lucru ale unei organizații.
  • Findo® (Mac & PC) este un instrument de căutare care vă permite să sortați și să găsiți cu ușurință fișierele scanate.
  • ABBYY® Business Card Reader (PC)transferă cu ușurință datele de contact de pe cărțile de vizită scanate direct în agenda smartphone-ului sau în propriul catalog digital.
  • ABBYY® Fine Reader Sprint (Mac & PC)este un instrument OCR care convertește instant documentele scanate în diverse tipuri de fișiere.
  • Visioneer Scan Utility (Mac) vă permite să profitați din plin de toate funcțiile driver-ului. Trebuie doar să configurați driver-ul cu setările care vi se potrivesc și puteți apoi scana cu ușurință.

Scanerul duplex portabil Xerox® poate fi cumpărat online de pe www.xeroxscanners.com sau de la partenerii autorizați Xerox.