NEWS — January 30, 2018 at 11:32 am

Cifra de afaceri Axis în creștere

by

business graph with business man pushing it up

Cresterea continua inregistrata in ultimul trimestru si rezultatele totale ale intregului an, au condus la vanzari record pentru anul 2017. Axis Communications a inregistrat o valoare de SEK 2.204 M pentru trimestrul patru, respectiv SEK 8.603 M pentru tot anul, efectele schimbului valutar neafectand semnificativ vanzarile si rata de crestere.

La cresterea de anul acesta au contribuit semnificativ achizitiile de companii realizate in anul 2016. De exemplu, pe parcursul celui de-al patrulea trimestru, Axis s-a bucurat de integrarea completa a companiei 2N, angajatii din SUA fiind inclusi in organizatia Axis. De asemenea, un impact mare l-a avut lansarea de catre Axis a primei camere termice din seria AXIS P Line, un produs ce poate fi integrat intr-o arie extinsa de scenarii de securitate.

Cititi: Noi camere termice de la Axis

La sfarsitul anului compania avand circa 2.900 de angajati, cele mai mari cresteri venind din sectorul de cercetare si dezvoltare, precum si vanzari.

Strategia curenta este de a atinge o crestere a vanzarilor anuala de 15% si o margine operationala de minim 10%”.

”In anul 2017, Axis Communications a continuat implementarea proiectelor cu inteligenta sporita, a proiectelor de supraveghere video IP care aduc eficienta in diferite domenii de activitate. Piata din Romania a inregistrat si in 2017 o crestere de peste 50% a cifrei de vanzari”, a declarat Marius Potorac-Roman, Key Account Manager Romania.