NEWS — February 5, 2018 at 10:51 am

ALTEN România și KEPLER acoperă integral impactul modificărilor fiscale impuse la începutul lui 2018

by

iStock_000000131081MediumÎn urma unei atente analize asupra modificărilor aduse Codului Fiscal începând cu 1 ianuarie 2018, managementul companiilor ALTEN România și KEPLER, companii parte ale grupului internațional ALTEN – lider mondial pe piața de inginerie și consultanță tehnică –  a decis suportarea integrală de către societăți a impactului acestor modificări pentru toți cei peste 500 de angajați.

”Grupul internațional ALTEN investește în România de peste 11 ani de zile, piața românească fiind o piață cu perspective solide de creștere și dezvoltare. Ne reconfirmăm angajamentul față de cei peste 500 de angajați, astfel, managementul companiilor a decis ca impactul schimbărilor legislative să nu fie resimțit de angajați. Focusul principal este să continuăm proiectele de succes pe care le desfășurăm împreună cu partenerii noștri și să rămânem un partener strategic pe piața locală de inginerie și IT ”, a declarat Axel Girardetti, Central & Eastern Europe CEO.

La nivel local, ALTEN Romania și KEPLER au evoluat în mod continuu ca societăți cu o expertiză valoroasă în domeniul tehnologiei, prin experiența și înalta calificare a echipelor de specialiști, dovedită prin proiectele dezvoltate cu succes în inginerie și IT. În contextul modificărilor importante aplicabile în Codul Fiscal de la 1 ianuarie 2018, companiile și-au exprimat angajamentul pentru menținerea nivelului ridicat de competență oferit clienților, aplicarea aceleași strategii de reușită pe plan internațional, dar și continuarea politicii de recrutare a talentelor de vârf care certifică poziționarea ALTEN România și KEPLER ca angajatori de top stabili și parteneri de încredere.

Grupul ALTEN a preluat în anul 2016 producătorul local de aplicații software KEPLER consolidând astfel prezența grupului ALTEN în România și expertiza în noi sectoare de activitate.