Evenimente — February 21, 2018 at 1:38 pm

Telefoanele mobile Energizer în România

by

Distribuitorul de telefoane, Avenir Telecom, a lansat seria de telefoane mobile premium, cu specificații tehnice de top, Energizer®. Noile modele au o durată mare de viață a bateriei și sunt oferite utilizatorului final împreună cu accesorii de protecție, la cele mai înalte standarde de calitate.

Energizer_POWER_MAX_P600SNoua serie Energizer® conține trei game de telefoane mobile:

  • Energizer® Power Max – smartphone-uri high-end, cu o durată de viață mare a bateriei, de până la 5.000 mAh (funcționare de până la 24 de zile în stand-by). Gama cuprinde două modele: Power Max P600S (disponibil în două variante: de 3 GB memorie RAM şi 32 GB spațiu de stocare şi de  6 GB memorie RAM şi 64 GB spațiu de stocare) şi Power Max P550S, smartphone cu un acumulator de 5.000 de mAh;
  • Energizer® Hardcase – smartphone-uri rezistente la șocuri, la apă și la praf, cu o durată mare de viață a bateriei (certificare IP68). Gama cuprinde patru modele de telefoane: Energy 100, Hardcase H240S, Energy E520 LTE şi Hardcase H550S;
  • Energy, ce include modelele smartphone slim Energy S500 şi Energy S500E (livrate cu accesorii de protecție, precum geam securizat și carcasă antișoc) și două modele feature phone, Energy E10 și Energy E20, eficiente și de durată.

Avenir Telecom anunță totodată extinderea garanției la 10 ani pentru gama completă de accesorii sub același brand, compatibile cu noile modele de telefoane. Electronics Suport Division va oferi suport tehnic şi servicii de reparaţii rapide şi de înaltă calitate pentru telefoanele Energizer®, în calitate de unic service autorizat.