Networking — February 27, 2018 at 9:11 am

Ixia a extins paltforma CloudStorm cu prima solutie 25GE

by

CloudStorm2x100GE-RightIxia a lansat CloudStorm 25GE, o extensie a portofoliului de soluții de testare a securității rețelelor CloudStorm. CloudStorm 25GE este prima platformă pentru cloud dedicată testării de performanță a aplicațiilor high-density și securității rețelei care a fost proiectată pentru centrele de date Hyperscale, ca și pentru enterprise și producătorii de echipamente de rețea. Datorită adoptării tehnologiei 25-Gigabit ca urmare a creșterii cererii de lățime de bandă, aceste centre de date și companii au nevoie să se asigure că livrează în continuare aplicații high-density și în același timp răspund riscurilor legate de securitate a rețelei.

Ne apropiem cu pași repezi de o lume în care totul va fi criptat. Potrivit Gartner, „până în 2019, peste 80% din traficul online al companiilor va fi criptat”. Volumul traficului continuă să crească exponențial, odată cu mutarea către arhitecturi cloud și creșterea IoT. Pentru a ține pasul, producătorii de echipamente de rețea trebuie să dezvolte soluții care să se adreseze acestor cerințe din ce în ce mai complexe, în timp ce operatorii centrelor de date Hyperscale și a companiilor încearcă să găsească un echilibru între eficiență, performanță și securitate.

CloudStorm 25GE este o nouă platformă de testare pentru servicii convergente multi-play, livrări de aplicații și securitate de rețea. Aceasta ajută furnizorii de echipamente de rețea să își scurteze ciclurile de dezvoltare, iar companiile și operatorii centrelor de date să gestioneze riscurile de securitate și să livreze aplicații performante propriilor clienți.

Construit pe o infrastructură inovatoare care permite generarea concomitentă de trafic intens de tip DdoS și emularea aplicațiilor complexe, alături de resurse hardware SSL offload încorporate, CloudStorm oferă:

  • Transmisii de date SSL, DDoS și o combinație de aplicații care ajută operatorii centrelor de date să seteze niveluri de referință pentru noile generații de servere și soluții de securitate 25G
  • Servicii pentru aplicații Layer 4-7 la nivel de cloud cu suport de trafic L2/3 integrat, pentru testare în condiții reale de funcționare, permițând clienților să identifice cu ușurință potențiale probleme de interoperabilitate și performanță.
  • Suport de înaltă performanță pentru criptare și comprimare cu offloading hardware, capabil să răspundă volumelor de trafic SSL scalate în cloud
  • Suport multi-rate pentru investiții în viitor – 100/50/40/25/10GE pe un singur port – pentru a reduce cheltuielile de capital, pentru a simplifica gestionarea și pentru a reduce costurile de spațiu, răcire și electricitate pentru centrele de date și laboratoare.

CloudStorm este susținută de soluțiile de testare Ixia BreakingPoint și IxLoad pentru livrare de aplicații și testarea rezilienței securității.