Expert IT — February 28, 2018 at 3:38 pm

Ce nu stii despre BI

by

Despre Business Intelligence probabil ca ai mai auzit. Sunt solutii software de analiza si raportare a diverselor informatii relevante. Sunt insa unele lucruri mai putin cunoscute de catre majoritatea oamenilor de business. Azi ne-am gandit ca ar fi interesant sa iti aratam cateva aspecte mai putin cunoscute, dar nu mai putin valoroase pentru tine.

BIBI este accesibil tuturor angajatilor, nu doar top managementului din companii

Pana recent module de Business Intelligence erau utilizate preponderent de catre top management, intr-o relatie directa cu departamentul IT al companiei, care se ocupa de generarea rapoartelor cerute. Din urma cu ceva timp, solutiile Business Intelligence au devenit din ce in ce mai simple si intuitive, astfel incat sunt capabile sa ofere suport in activitate si celor care executa realmente diversele activitati ale companiei. Deciziile importante dintr-o companie se iau atat la varf, de catre top management, dar si de catre alti angajati care trebuie sa ia decizii operationale in functie de activitatea lor specifica.

Imbunatateste calitatii datelor din sistemele informatice

Cu solutiile Business Intelligence vorbim despre date actualizate rapid, acces securizat la informatii oricand si de oriunde, in functie de rolul angajatului in companie, analize si rapoarte usor de realizat, pe baza unui minim set de cunostinte. Astfel, utilizatorii pot depista foarte repede orice probleme in datele cu care lucreaza, precum produse noi fara ierarhie sau clienti cu date de identificare incomplete. Toate aceste inadvertente sunt repede corecteze direct la sursa, in sistemele ERP, de productie, logistica sau CRM, asa incat va creste increderea in calcularea indicatorilor de performanta.

Permite analize si rapoarte personalizate la nivel de persoana

Solutiile BI moderne permit acum oricarui factor decizional din cadrul companiei sa isi creeze singur o buna parte din rapoartele de care are nevoie. Scurtarea drumului catre informatii, respectiv coagularea rapoartelor potrivite la momentele potrivite, duce la decizii rapide, bazate pe date relevante, obtinute in timp real. Pentru ca solutiile BI sunt create intr-un limbaj intuitiv, cu reprezentare vizuala si elemente de securitate bine puse la punct.

Testeaza, inainte sa cumperi… si nu ai surprize la implementare

Te invitam sa “nu crezi pe cuvant” nicio aplicatia de Business Intelligence fara sa o testezi. Cere un demo inainte, construieste o mini-aplicatie personalizata cu datele tale! Impactul in business este vizibil inca din faza de demo, proiect initial de dimeniuni reduse care te ajuta sa experimentezi direct utilizarea BI pe date proprii, reale, din viata de zi cu zi. Cunoaste-ti echipa de implementare, testeaza aplicatia si intelege valoarea de business ce se poate realiza prin utilizarea solutiei de Business Intelligence.

Gasesti aici oricand doresti mai multe detalii despre solutiile BI disponibile la Relevance si nu numai. Le plac datele si lucreaza cu ele de ani de zile, astfel ca pot avea un sfat bun pentru tine, oricare ar fi proiectul pe care doresti sa il incepi.