Data Center / Storage — March 2, 2018 at 4:59 pm

Veeam Backup pentru Office 365 se află în plină expansiune odată cu trecerea în cloud

by

Veeam Backup pentru Microsoft Office 365Mai mult de 25.000 de organizații, reprezentând 2,3 milioane de e-mailuri Microsoft Office 365, au descărcat Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 pentru a-și proteja datele, expansiunea datorându-se în special trecerii companiilor către cloud. Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 oferă companiilor opțiuni suplimentare pentru a-și proteja datele peste replicarea automata pe care Microsoft o furnizează în centrele sale de date, precum și peste controalele de rezistență native disponibile în Office 365. Această combinație le permite companiilor să dețină un control complet asupra datelor și să asigure disponibilitatea pentru utilizatorii lor.

Dat fiind că întreprinderile doresc să își mute multe servicii critice în cloud, există o oportunitate imensă pentru cei care pot oferi protecția și disponibilitatea datelor necesare în acest mediu. Recunoscută ca finalistă pentru Microsoft Partner of the Year pentru dezvoltarea de aplicații, Veeam și-a asumat o poziție agresivă pe această piață prin adaptarea rapidă la această oportunitate cu Veeam Backup pentru Microsoft Office 365.

Noua versiune Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 v1.5 a dus la un mare flux de adopții Enterprise, datorită mai multor îmbunătățiri de scalabilitate, conduse de o adăugare de arhitectură multi-repozitory și multi-tenant care permite protecția implementărilor mari ale companiilor cu Office 365, totul cu doar o singură instalare.

Veeam oferă de asemenea o utilizare puternică prin implementările hibride de e-mail. Veeam permite întreprinderilor să realizeze copii de siguranță ale datelor de e-mail din Office 365, precum și schimburilor comerciale locale cu aceeași soluție. Clienții pot stoca datele după preferința lor, indiferent dacă acestea se află într-un cloud public precum Microsoft Azure sau local. Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 simplifică gestionarea unei implementări hibride de e-mail și migrează datele și utilizatorii între Office 365 și Exchange local.

Veeam Backup pentru Microsoft Office 365 este licențiat pe bază de abonament anual, cu un preț introductiv începând de la 18 USD per utilizator pe an cu reduceri suplimentare pentru abonamentul pe mai mulți ani. Toate licențele sunt vândute per utilizator și includ Suport 24×7.