Hardware — March 19, 2018 at 12:25 pm

Seagate AgileArray – tehnologii dedicate pentru echipamente NAS

by

IronWolf-3.5-Carousel-Images-05Unitățile hard disk Seagate IronWolf sunt proiectate pentru dispozitivele NAS și alte aplicații RAID în medii cu mai mulți utilizatori pentru a gestiona ratele de transfer enorme din rețelele de date cu trafic ridicat.

IronWolf și IronWolf Pro sunt create pentru a ajuta atât companiile mici și mijlocii, cât și profesioniștii creativi să gestioneze cantitățile masive de date pe care le creează și le consumă. Astfel, aceste companii sunt ajutate să aiba oricând la îndemâna datele necesare, cu rate de transfer extreme, de până la 300TB în cazul IronWolf Pro, și acces ultra rapid.

Care sunt caracteristicile AgileArray care ajută la funcționarea mai bună a NAS?

AgileArray este un set de caracteristici hardware, firmware și software care îmbunătățesc performanța și fiabilitatea în sistem. Acestea Includ:

  • Error Recovery Control: Împiedică oprirea RAID și accelerează reluarea transferului de date
  • Firmware optimizat RAID: Îmbunătățește performanța sistemului în configurația RAID
  • Tehnologie avansată AcuTrac: Toleranță ridicată la vibrații pentru medii multi-bay
  • Echilibrare dublu-plan: Mai puține vibrații pentru o funcționare silențioasă
  • Senzori RV (modele selectate): Performanță consistentă în medii multi-bay
  • Support Streaming: Performanță îmbunatațită de video streaming
  • Advanced Power Management: Consum redus de energie

Error Recovery Control maximizează timpii de răspuns și intervalul de funcționare, permițând unității să rămână disponibilă și reducând la minim perioadele inactive.

Firmware optimizat RAID înseamnă că pe o unitate IronWolf NAS, firmware-ul este optimizat pentru configurații RAID multi-drive, prin comparație cu PC standard unde firmware-ul este optimizat pentru configurații single-drive. Acest lucru este important deoarece, spre deosebire de sistemele cu un singur hard disk, un volum RAID are, în general, date distribuite pe mai multe unități. Deci, seturi mari de date, cum ar fi fișierele video, se află pe mai multe unități, iar lipsa unei optimizări RAID ar putea duce la probleme de performanță.

Tehnologia avansată AcuTrac permite dispozitivelor Seagate IronWolf să funcționeze chiar și în condiții de vibrații extreme, cu degradare minimă a performanței. AcuTrac împiedică vibrațiile de la o unitate învecinată sau un ventilator de șasiu, care influențează negativ performanțele individuale ale unității, ceea ce previne degradarea generală a performanțelor sistemului.

Sistemul de echilibrare dublu-plan asigură unităților de stocare o funcționare lipsită de vibrații și silențioasă. Rezultatul este o unitate consistentă și fiabilă care asigura performanțe NAS consecvente.

La rate mari de transfer, senzorii de vibrație rotativă (RV) reduc vibrațiile în carcasele multi-bay, pentru a menține transferurile de date rapide și fără probleme.

Suportul de streaming al AgileArray înseamnă că fiecare unitate Seagate IronWolf suporta ATA-8, iar firmware-ul este optimizat pentru a gestiona transferuri secvențiale ale unor blocuri mari de date, precum cele regăsite în majoritatea fișierelor video.

Funcțiile Advanced Power Management echilibrează consumul de energie și timpul de pornire al aplicațiilor NAS – oferind un timp de răspuns rapid și un consum excelent.

Multe alte caracteristici dezvoltate special pentru utilizatorii NAS

Dispozitivele Seagate IronWolf oferă, de asemenea, funcția IronWolf Health Management (IHM), un set de caracteristici exclusiv concepute pentru a funcționa pe sisteme populare compatibile NAS pentru a maximiza sănătatea și securitatea datelor dvs.? Aflați mai multe despre IHM aici.

IronWolf Pro vine cu 2 ani de asistență în recuperarea/salvarea datelor, care vă oferă acces la o echipă globală de experți în recuperarea de date.

Pentru a afla mai multe detalii despre AgileArray și despre modul în care acesta oferă performanțe și fiabilitate de to pentru NAS și de ce este un ingredient esențial pentru mediile multi-user solicitante, acolo unde accesibilitatea 24×7 și performanțele de vârf sunt obligatorii – citiți sau descărcați foaia tehnică “Discovering a Better NAS Experience With AgileArray