NEWS — March 26, 2018 at 7:44 am

Delaco implementează un sistem WMS

by

wmsOdată cu creșterea spațiului de depozitare, reprezentanții companiei Delaco au hotărât să implementeze soluția WMS de la Senior Software. Decizia de a achiziționa un sistem modern pentru managementul depozitului a fost luată după ce managerii Delaco au constatat că vechiul sistem nu mai reușea să satisfacă nevoile business-ului.

Beneficiile sistemului pentru managementul depozitului au apărut imediat după implementare. Astfel, echipa Delaco a observat o acuratețe mult mai mare a informațiilor, viteza de prelucrare și transmitere a datelor a crescut, erorile au fost reduse considerabil, iar productivitatea fiecărui angajat este măsurată cu ușurință datorită modulelor de raportare.

Tot cu ajutorul sistemului WMS, organizarea paleților s-a eficientizat, iar accesul la situația stocurilor se realizează în timp real, Delaco obținând trasabilitate completă și vizibilitate end-to-end în depozit.

În ce privește procesele de picking, acestea se desfășoară acum mult mai rapid și fără erori cu ajutorul unor echipamente ce vin în completarea soluției WMS, precum terminale portabile sau imprimante etichete.