Hardware — March 27, 2018 at 6:54 am

Gabriel Ciucu, Ingram Micro: Cu brandul V7 vizăm o creștere a prezenței noastre în piața SMB

by

Ingram Micro Distribution aduce, in calitate de distribuitor unic pe piata din Romania, brandul de tehnologie V7, marca exclusiva a companiei americane Ingram Micro Inc.

gabriel ciucu“Am decis sa aducem in Romania brandul V7 pentru a le oferi utilizatorilor de tehnologie produse recunoscute la nivel mondial pentru raportul excelent performanta-pret. Adaugarea acestui brand in oferta noastra vine in contextul strategic in care vizam pentru anul 2018 o crestere a prezentei noastre in piata SMB. Vrem sa le furnizam partenerilor nostri, prin intermediul platformei B2B Ingram Micro 24, produse de o calitate foarte buna la preturi competitive”, a declarat Gabriel Ciucu, Director General Ingram Micro Distribution.

V7 a fost creat pe baza experientei acumulate de catre Ingram Micro, ca urmare a colaborarii cu reselleri din peste 160 de tari, timp de 20 de ani.

La baza crearii brandului V7 stau factori cheie precum excelenta operationala la nivel mondial, putere globala de aprovizionare, perceptie la nivel macro a pietei in timp real si inteligenta strategica. De aceea, pozitionarea brandului este unica si tine cont de ultimele tendinte din domeniul tehnologiei si de ceea ce isi doresc clientii in prezent.

Portofoliul V7 acopera o gama larga de produse de ultima generatie, de calitate superioara, cu design atragator, la preturi accesibile, care include monitoare, boxe si casti, tastaturi, genti si rucsacuri, network, storage, security si accesorii.

Vizual V7V7 ofera avantajul unor marje mai mari pentru retailerii Ingram Micro si preturi mai mici pentru consumatori, calitatea produselor fiind echivalenta cu cea a furnizorilor de varf. V7 pune la dispozitia resellerilor si clientilor o gama larga de produse, cu disponibilitate permanenta, stocul acestora fiind actualizat in timp real. V7 ajuta resellerii sa castige oportunitati unice de afaceri si sa creasca profitabilitatea. Produsele V7 sunt realizate si distribuite exclusiv de catre Ingram Micro, de aceea costul lor final este mai mic decat al celorlalti producatori.