Evenimente — March 30, 2018 at 4:03 pm

Solutiile Milestone Systems prezentate integratorilor din Romania

by

MilestoneImgMilestone Systems a participat in perioada 26-28 martie la SIEL INVEST Open Days, un eveniment dedicat industriei de securitate din Romania. Pe parcursul celor trei zile conferinta a marcat aniversarea a 25 de ani de activitate pe piata din Romania a companiei SIEL INVEST.

In ultima zi a evenimentului, subiectul a fost supravegherea video si platforma de integrare un numar mare de camera si alte echipamente hardware. In cadrul prezentarii Milestone Systems a introdus cea mai noua versiune a aplicatiei VMS XProtect si lansarea programului System Builder Program care permite comunitatii Milestone sa livreze hardware pentru software-ul XProtect.

Milestone XProtect este una dintre tehnologiile de top VMS prezentata de Milestone Systems, liderul global in sistemele de video management de retea. Simplu de utilizat, cu un numar estins de camera conectate, ultima versiune de Milestone XProtect VMS este un software care a obtinut multiple premii, care ajuta lumea sa traiasca in siguranta, protejeaza bunurile si creste eficienta in afaceri.

Cu aceasta ocazie, reprezentantii Milestone au lansat si invitatia deschisa tuturor celor prezenti, aceea de a participa la Milestone Integration Day, pe 17 aprilie, in Bucuresti, un eveniment in care integratorii vor putea afla mai multe detalii despre care sunt cele mai importante caracteristici si specificatii ale celui mai premiat software VMS din lume si ce oportunitati pot fi accesate cu ajutorul lui.

Invitam pe toti integratorii de solutii de securitate sa participe la evenimentul Milestone Integration Day. Ne dorim ca prin intermediul acestei ocazii sa redefinim impreuna viitorul acestei industrii”, a declarat Marina Tacheva, Inside Sales Coordinator Milestone Systems.

Accelerarea comunitatii

Suplimentar functionalitatilor oferite de XProtect, printre subiectele ce urmeaza a fi pe ordinea de zi in cadrul evenimentului din 17 aprilie se numara si facilitatile oferite de Milestone canalului sau de parteneri, respectiv dispozitivele hardware suportate de catre platforma software. Pentru mai multe detalii si pentru a va inregistra la eveniment, va invitam sa accesati acest link.