Retail / Horeca — April 3, 2018 at 3:09 pm

Allied Telesis furnizează o reţea fiabilă de mare capacitate pentru un nou centru comercial

by

aeon_webAeon Mall JGC, cel mai nou centru comercial mare din Indonezia, avea trei cerinţe majore pentru reţeaua sa. Aceasta trebuia să fie sigură, uşor de folosit şi capabilă să gestioneze multiple sisteme IT convergente.

Noul centru comercial (Mall) avea nevoie de o reţea de mare performanţă şi rezistentă la căderi pentru a asigura un mediu sigur de cumpărături şi pentru a împlini standardele actuale legate de serviciul exemplar pentru clienţi. Reţeua trebuia să suporte cu uşurinţă numeroasele sisteme IT care menţin funcţionarea fără sincope a Mall-ului, incluzând:

  • O reţea cuprinzătoare de camere de supraveghere video
  • O “tejghea a vizitatorilor” pentru a ţine socoteala, cu ajutorul senzorilor, a numărului de vizitatori de pe coridoarele şi de la intrările centrului
  • Un sistem de semnalare digitală, cu 30 de unităţi instalate în holuri, lifturi şi spaţiile de distracţie de pe acoperiş.
  • Un sistem de management al clădirii
  • Un sistem de gestiune a parcărilor

Aeon Mall JGC a ales o soluţie avansată Allied Telesis. Noua reţea cu procent ridicat de disponibilitate dispune de capacitatea şi peformanţa de a transporta în mod fluid date de la toate sistemele IT, precum şi de a suporta traficul de supraveghere video.

Sunt instalate două firewall-uri AR4050S UTM pentru furnizarea de conectivitate securizată la Internet şi pentru managementul simplu al utilizării aplicaţiilor, precum şi pentru protecţia împotriva ameninţărilor de intruziuni externe.

Miezul reţelei include două switch-uri x510 Series Stackable Gigabit care folosesc Virtual Chassis Stacking (VCStackTM) pentru a crea o singură unitate virtuală din două dispozitive fizice. Această arhitectură puternică nu îngăduie puncte de cădere, ceea ce conferă timp maxim de operare pentru reţea. Switch-urile Allied Telesis Ethernet edge se concecteazp la camerele de securitate şi alte puncte finale ale sistemului IT.

Inginerii Allied Telesis au proiectat noua reţea, au instalat şi configurat dispozitivele, şi au testat soluţia finală. Reprezentanţii de vânzări şi inginerii Allied Telesis au lucrat la locul instalării înainte, în timpul şi după implementare, oferind îndrumări şi suport.

Centrul comercial se bucură acum de o reţea nouă sigură şi uşor de gestionat , care gestionează facil traficul de date generat de numeroasele sisteme IT şi camere de securitate. Datorită tehnologiei de ultimă generaţie care sprijină parcarea uşoară, semnalările digitale, informaţiile pentru vizitatori şi securitatea clienţilor, Aeon Mall poate acum să furnizeze o experienţă remarcabilă vizitatorilor.