Aplicatii — April 16, 2018 at 10:57 am

Valeriu Nistor, Vodafone: Companiile au libertatea de a alege aplicațiile care le ajută să fie pregătite pentru era digitală

by

Noua oferta include trei categorii de aplicatii de business care pot fi activate impreuna sau individual, ce acopera cele mai folosite aplicatii de e-mail, stocare sau transfer de fisiere, precum si harti online. Oferta este disponibila pentru toate tipurile de abonamente de voce si date mobile si pentru toate companiile din Romania, indiferent de numarul de angajati si de industrie.

Valeriu Nistor, Enterprise Business Unit Director, Vodafone Romania
Valeriu Nistor, Enterprise Business Unit Director, Vodafone Romania

„Noile solutii raspund nevoilor companiilor de a fi in permanenta conectate si de a fi eficiente din punctul de vedere al costurilor. Companiile au libertatea de a alege aplicatiile care le ajuta sa fie pregatite pentru era digitala si de a se bucura de conexiunea Vodafone, cea mai buna retea recunoscuta de P3 Communications si de Ookla, cu zero consum de date din abonament”, a declarat Valeriu Nistor, Enterprise Business Unit Director, Vodafone Romania.

Toate cele trei categorii de aplicatii sunt disponibile gratuit la abonamente care pornesc de la 46 de euro/luna sau cu 0,8 euro/luna si trei luni gratuite pentru abonamente de la 12 euro/luna. Mai multe informatii despre noul portofoliu de abonamente sunt disponibile in sectiunea dedicata de pe www.vodafone.ro/business/mail-maps-storage.

Serviciile de business Vodafone Romania se adreseaza atat firmelor mici si mijlocii, cat si corporatiilor, si includ solutii individuale de voce si date mobile, voce fixa si internet fix, precum si solutii integrate si servicii IoT.