Business — April 17, 2018 at 10:36 am

Ingram Micro devine distribuitor oficial pentru echipamentele periferice Logitech

by

vizual_echipamentele periferice LogitechIngram Micro Distribution anunta semnarea parteneriatului cu Logitech prin intermediul caruia devine distribuitor oficial in Romania al echipamentelor periferice produse de compania elvetiana, recunoscute in intreaga lume pentru calitate, inovatie si profesionalism. 

Portofoliul de produse Logitech distribuit prin intermediul Ingram Micro include tastaturi, mouse, microfoane, casti, sisteme de boxe, accesorii pentru notebook si camere web. Pe langa aceste produse, in reteaua de distributie Ingram Micro, se afla si varfurile de gama Logitech G, care cuprinde produse dedicate gamingului, create pentru gameri pasionati, dar si pentru profesionisti din e-Sports si Ultimate Ears, o serie de boxe wireless portabile, rezistente la socuri si la apa.

“Logitech este una dintre cele mai inovatoare companii din lume, care si-a dedicat intreaga activitate intelegerii modului in care utilizatorii folosesc dispozitivele digitale si a creat in baza acestor insight-uri produse care sa ofere experiente unice. Ingram Micro si-a asumat, la nivel global, o misiune similara fata de consumatorii de tehnologie: “Realize the promise of technology”. De aceea, pe langa potentialul si avantajele de business, parteneriatul cu Logitech pleaca de la cele mai bune premise, de la o viziune si valori comune”, a declarat Gabriel Ciucu, Director General Ingram Micro Distribution. 

“Suntem incantati de noul parteneriat cu Ingram Micro Distribution. Resellerii si integratorii romani vor avea astfel acces la o platforma completa si complexa care va livra, dincolo de produse, un intreg portofoliu de servicii pre si post vanzare, care impreuna vor sta la baza unor proiecte solide si durabile, livrate intr-o maniera profesionista. Experienta Ingram ne va ajuta sa dezvoltam si mai bine businessul si va aduce valoarea adaugata de care avem nevoie pentru viitor”, a precizat Alexandru Mazilu, Country Manager Logitech pentru Romania si Bulgaria.

Prin acest parteneriat, resellerii Logitech vor beneficia de intreaga infrastructura, experienta si suportul echipei Ingram Micro. Acestia vor avea acces la cele mai noi tehnologii Logitech, vor beneficia de conditii financiare flexibile, asistenta pre-sales si post-sales, suport tehnic de nivel inalt, training-uri, certificari si programe de marketing dedicate.