Internet/Telecom — April 23, 2018 at 7:31 am

Ce cumpără românii din China?

by

Statisticile Bonusway din ultimele luni arată că românii sunt din ce în ce mai interesați de magazinele chinezești, în special de AliExpress. Astfel că, 16.02% din românii care folosesc Bonusway au făcut cel puțin o cumpărătură pe AliExpress în ultimele 4 luni.

Cea mai populară categorie de produse pe AliExpress în rândul utilizatorilor Bonusway este reprezentată de Casă și Grădină (15,57%). Această categorie include printre altele: ustensile de bucătărie, obiecte decorative sau produse textile pentru casă. Cu toate că această categorie se bucură de cea mai mare popularitate în rândul românilor care folosesc Bonusway, categoria de Frumusețe și Sănătate nu se lasă mai prejos, aceasta având un procent de 9,72%. La o diferență foarte mică, se află categoria de Bijuterii și Accesorii cu un procent de 9,69%, majoritatea utilizatorilor din această categorie fiind femei. O categorie la fel de importantă cu un procent de 9,31% este reprezentată de Telefoane și Telecomunicații, iar cele mai populare produse cumpărate sunt ecranele de protecție și husele pentru telefon.

Din graficul de mai jos, putem remarca că segmentul de Haine și Accesorii pentru femei este în top cinci cu un procent de 6%. La doar un procent diferență cu 5,12% se află categoria Ceasuri, urmată de Jocuri și Divertisment cu un procent de 4,81%. Este urmat apoi de articole pentru mame și copii, cu 4,71% și articole pentru Sport cu un procent de 3,17%.

cumparaturi online