Big Data&Analytics — April 26, 2018 at 7:13 am

SAS dezvoltă soluția Intelligence and Investigation Management

by

SASSoluția SAS Intelligence and Investigation Management vine pentru a combate criminalitatea și pentru a proteja securitatea națională. Ca platformă operațională completă de aplicare a legii, SAS Intelligence and Investigation Management oferă gestionarea datelor, analize avansate și soluții operaționale pentru colectarea și gestionarea informațiilor, desfășurarea de investigații complexe și îmbunătățirea proceselor de investigație și a fluxurilor de lucru.

Soluția îmbunătățește în mod semnificativ toate procesele de investigație, de la anchete la nivel scăzut în domeniul criminalității, până la răspunsuri complexe majore ale incidentelor. Spațiile de lucru pentru investigare facilitează colaborarea, intimitatea și eficiența. Vizualizarea interactivă și capacitățile de căutare rapide și flexibile ajută analiștii și anchetatorii să construiască, să adune, să exploreze, să vizualizeze și să manipuleze datele pertinente pentru investigațiile lor și să obțină rezultate în timp real pe baza celor mai actuale informații. Rezultatele sunt ușor de documentat prin captarea de vizualizări de căutare pentru a descrie hărți, linii de timp, rețele și alt conținut, oferind o imagine completă asupra tuturor informațiilor referitoare la un subiect.

Software-ul de inteligență și gestionare a investigațiilor oferă o singură platformă pentru automatizarea sarcinilor operaționale și pentru a permite analiza activităților și a amenințărilor la nivel de agenție. Personalul IT beneficiază de integrare puternică a datelor, de pregătire a datelor și de instrumente de gestionare a utilizatorilor. Analiștii în domeniul criminalității pot identifica și explora rețele complexe din mai multe surse de date și în perioade de timp variabile, utilizând instrumente de analiză și vizualizare automatizate. Detectivii și anchetatorii pot folosi spații de lucru colaborative pentru a partaja informații, precum și pentru a gestiona investigații și activități tactice dintr-o singură platformă. Și personalul de comandă poate obține informații în timp real cu privire la incidentele în desfășurare, investigații specifice, inițiative-cheie, utilizarea resurselor, eficacitatea departamentului și multe altele dintr-o interfață personalizabilă și ușor de utilizat.

Intelligence and Investigation Management oferă toate funcțiile pe care le necesită un mediu de inteligență modern pe baza celor mai bune practici recunoscute pe plan internațional. O interfață puternică, bazată pe web și un model de date deschis permite configurarea soluției pentru a îndeplini cerințele de colectare a datelor și procese definite de afaceri. Procesele fluxului de lucru sprijină toate nivelurile de activitate, de la introducerea de bază la dezvoltarea complexă a inteligenței, în timp ce generarea de alerte integrate facilitează triajul și prioritizarea volumului de lucru. Controlul accesului bazat pe roluri asigură că datele sunt accesibile numai de către utilizatori autentificați și autorizați. De asemenea, o pistă de audit automată oferă o imagine detaliată asupra tuturor acțiunilor efectuate în sistem.