Evenimente — April 30, 2018 at 7:53 am

Noi parteneriate pentru Beia Consult

by

partenerBeia Consult a participat luna aceasta la cea de-a treia editie a Forumului CIP, un eveniment dedicat factorilor de decizie din administratia centrala, institutii publice si private. De asemenea, Beia a anuntat un nou parteneriat cu Bobile,  cea mai simpla platforma de dezvoltare de aplicatii mobile.

Kipp & Zonen, o companie care face parte acum din OTT Hydromet, si-a anuntat participarea la evenimentul Solar Summit. Acesta urmeaza sa se desfasorare in San Diego, Caliornia, in perioada 1 – 2 mai. Kipp & Zonen va fi unul din partenerii summit-ului, cu mari asteptari de repeta experienta din anii trecuti oferind oportunitati de networking si un amestec unic de informatii de piata si discutii de grup in randul liderilor din industrie.

Atos, lider global in domeniul transformarii digitale, a incheiat un acord cu Google Cloud pentru a raspunde nevoilor de transformare digitala ale clientilor enterprise. Acest acord va duce la crearea de solutii sigure in domenii precum hybrid Cloud, analiza datelor si AI (Invatare Automata).

Aspect Software, cel mai mare furnizor international de solutii de centre de contact in cloud si optimizare a interactiunii cu clientii,  a anuntat ca gigantul trust media TMC a acordat Aspect Software premiul  “Produsul Anului 2018”. Premiul evidentiaza produse inovative care imbunatatesc experienta clientilor companiei.

Panasonic Business a lansat o noua aplicatie Softphone care urmareste să ofere angajatilor libertatea de a-si folosi propriile telefoane inteligente ca o extensie business  pentru a lucra liber in afara biroului.

Dassault Systemes, compania 3DEXPERIENCE, lider mondial in software si solutii de design 3D, a anuntat o crestere a veniturilor pe scara larga in primul trimestru al anului 2018, succes datorat solutiilor software 3DEXPERIENCE. Aceste rezultate financiare au fost revizuite de Consiliul de Administratie al Companiei in data de 24 aprilie 2018.

Ericsson a fost selectat de de catre operatorul italian Wind Tre, pentru a facilita virtualizarea infrastructurii de retea, ca parte a strategiei companiei de a migra catre tehnologia Core 5G. Transformarea permite Wind Tre sa lucreze intr-un mod mai agil si sa furnizeze servicii de ultima generatie clientilor care utilizeaza atat servicii de telefonie fixa, cat si mobila. Clientii Wind Tre vor beneficia de aplicatiile principale de pe piata ale Ericsson si de solutiile de retea NFVi (Network Functions Virtualization Infrastructure).

Cisco, a anuntat inceperea colaborarii cu Orange pentru modernizarea si extinderea serviciului Orange – Open Transit Internet (OTI). Aceasta initiativa ofera Orange Group sansa de a-si extinde reteaua in Europa, Africa si Orientul Mijlociu, cu o capacitate sporita, folosind noua generatie de routere pe serviciul OTI. Cresterea rezultata a eficientei retelei va imbunatati calitatea serviciilor  pentru clientii Orange si va gestiona cresterea exponentiala a traficului pe Internet in intreaga retea.

LANCOM Systems, producatorul german de solutii de retea pentru sectorul public si privat, continua cooperarea cu Forumul Spatial Austriac (OeWF), LANCOM fiind implicata in  cea mai recenta simulare a expeditiei AMADEE-18 Mars de catre OeWF in desertul Oman. Astfel, punctele de acces si routerele LANCOM WLAN vor asigura din nou o comunicare sigura intre echipajul de teren si Centrul de control al misiunii. Simularea serveste pregatirii pentru viitoarele misiuni in spatiu. 

Dialogic, un furnizor de aplicatii optimizate pentru cloud si solutii de infrastructura pentru furnizori de servicii, intreprinderi si dezvoltatori, a fost selectat de compania TELES pentru a asigura resursele de procesare in dezvoltarea platformelor TELES Voice Application Server si Cloud UC Services. TELES Cloud UC Services este o platforma versatila UCaaS care permite furnizorilor de servicii sa ofere solutii de comunicatii bazate pe cloud, potrivite pentru intreprinderile mici si mijlocii. TELES Cloud UC Services poate fi de asemenea utilizat pentru extinderea  sistemelor PBX existente, dar si ca o platforma standard pentru trunchiuri SIP.

Media5 Corporation s-a alaturat companiilor canadiene ITC participand la expozitia Télécom 2018, eveniment care a avut loc in zilele de 17 si 18 aprilie, in Boucherville, Quebec, Canada. Evenimentul a fost un punct national de intilnire pentru actorii cheie de pe piata, experti din domeni, cat si clienti.

Meteor Communications a organizat un seminar pentru partenerii si clientii europeni, evenimentul a avut loc pe  13 martie 2018, la Ruse, Bulgaria. Seminarul a acoperit sistemele de telemetrie Meteor si in special camera 3G MCE-MRC. Beia Consult a participat la eveniment.

Enghouse Interactive a anuntat noua solutie TouchPoint Agent, tehnologie dezvoltata in cloud, TouchPoint Agent permite integrarea facila a serviciilor O365 si Skype for Business.