Evenimente — May 3, 2018 at 5:01 am

Michael Dell, Dell Technologies: Dell Technologies World împărtășește viziunea noastră despre tehnologie ca factor de progres pentru oamenii

by

Dell Technologies WorldMichael Dell, președinte și CEO al Dell Technologies, a inaugurat unul dintre cele mai importante evenimente din industria IT, Dell Technologies World 2018. 14.000 de participanți au participat la eveniment pentru a vedea modul în care operațiunile Dell Technologies vor avea un rol fundamental în a-i ajuta să își imagineze și să își realizeze viitorul digital. Pe lângă cea mai mare prezență fizică înregistrată vreodată la eveniment, în Las Vegas, se estimează că alți 35.000 de participanți din toată lumea au asistat la acesta prin intermediul transmisiilor în direct prin internet și al serviciilor „video on demand” virtuale disponibile pentru Dell Technologies World.

„Dell Technologies World este șansa noastră de a ne împărtăși viziunea despre tehnologie ca factor de progres pentru oamenii din fiecare colț al lumii”, a declarat Michael Dell, președinte și CEO al Dell Technologies. „Am prezentat modalități, la scară mică sau mare, prin care clienții noștri utilizează tehnologia pentru a schimba lumea în bine, printr-un proces sau printr-o industrie reinventată. Vorbim adeseori despre faptul că tehnologia ne rezolvă cele mai mari provocări și progresăm mai mult și mai rapid decât am făcut-o vreodată”.

Tot mai mulți clienți continuă să adopte Dell Technologies drept furnizorul lor de infrastructură esențial. Dell Technologies a făcut o serie de anunțuri importante, evidențiind prioritățile comerciale cheie și mărind cel mai complet și inovator portofoliu din domeniu, de la edge computing până la core computing și soluții cloud, pentru a își ajuta clienții să își realizeze mai rapid obiectivele.

Anunțurile Dell Technologies World:

  • Câștigătorii premiilor „Inovatori și pionieri”, acordate de Dell Technologies clienților săi, printre câștigătorii cărora se numără opt lideri din industrie care exemplifică excelența în fiecare etapă a călătoriei pe calea transformării digitale.
  • Un progres rapid al investițiilor prin intermediul Dell Technologies Capital. Fondul de investiții al companiei a realizat, de la înființare, 24 de investiții, 11 vânzări, dintre care trei au avut loc în ultimele șapte luni, toate reprezentând oferte publice inițiale de vânzare a unor companii cu valoare de piață de peste 1 miliard de dolari fiecare (așa-numitele companii „unicorn”) și o valoare de piață cumulată de peste 11 miliarde de dolari.
  • Dell Technologies investește în noi programe, stimulente și soluții concepute să accelereze livrarea de către partenerii de vânzări a soluțiilor digitale, IT, de securitate și de transformare a forței de lucru a clienților acestora.

„Clienții noștri reacționează la forța operațiunilor combinate ale companiei noastre, dând naștere unui impuls puternic acum, la începutul lui 2018”, a declarat Jeff Clarke, vicepreședinte responsabil pentru produse și operațiuni în cadrul Dell. „În prezent, deținem cea mai mare cotă de piață în domenii cheie precum servere și stocare. După finalizarea calculelor privind cotele de piață din industrie pentru primul trimestru al anului 2018, preconizăm creșterea cotei noastre pe piața globală a PC-urilor pentru al 21-lea trimestru consecutiv și majorarea cotei pe piața serverelor și soluțiilor de stocare. La evenimentul din acest an, am planificat multe anunțuri interesante la nivelul întregului nostru portofoliu, care susțin poziția noastră de lider și transformarea digitală a clienților noștri, ceea ce conduce în cele din urmă la obținerea unor rezultate comerciale mai bune”.

Un singur punct de desfacere pentru construirea unui viitor digital

Transformarea digitală schimbă în mod fundamental modul în care este structurată și operată fiecare afacere din orice domeniu. Dell Technologies World reflectă nevoia tot mai mare a profesioniștilor din domeniul IT de a avea un punct unic de desfacere pentru elementele esențiale de infrastructură de care au nevoie în construirea viitorul digital, pentru a transforma tehnologia informației și pentru a își proteja cel mai important activ, informația. 94% dintre participanții la ediția de anul trecut au declarat că vor recomanda colegilor lor să participe la eveniment, 92% au spus că acest eveniment a reprezentat „o investiție foarte rentabilă” și 95% au declarat că sunt mai eficienți la locul de muncă după ce au participat la eveniment.

Aducând împreună un portofoliu de companii și soluții premiate, Dell Technologies World prezintă cele mai recente tendințe și tehnologii emergente, precum și lideri din domeniu, de la edge computing până la core computing și soluții cloud. În timpul evenimentului, au fost prezenți experți din partea Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware, care vor realiza demonstrații privind ecosistemul interconectat al infrastructurii IT, aplicațiilor, dispozitivelor și soluțiilor de securitate care permit o reală transformare a organizațiilor acestora.