Agricultura&FMCG — June 18, 2018 at 8:57 am

Fujitsu Tech aduce biometria în agricultura de fructe

by

Tehnologia biometrică de la Fujitsu este utilizată pentru a sprijini operațiunile unei mari ferme de cultivare a fructelor aflată în statul Washington. Implementarea vine prin intermediul soluției ePortID dezvoltate în Philadelphia, a cărui ePortID PalmClock este utilizat pentru urmărirea biometrică și urmărirea prezenței de către Domex Superfresh Growers.

palmsecure_bannerSoluția utilizează scanerul pentru palmă Fujitsu F-Pro pentru identificarea angajaților, asigurându-se că lucrătorii sunt înregistrați cu exactitate atunci când pătrund și ies din fermă.

Este o soluție utilă, dată fiind natura afacerii Domex Superfresh Growers. Este o fermă importantă , care transportă anual câte 20 de milioane de cutii cu fructe, însă compania își adaptează în mod firesc cererea sezonieră și fluxul de lucru. Aceasta implică, de asemenea, mai multe ferme și depozite, ceea ce reprezintă o complexitate operațională în care timpul planificat biometric și urmărirea celor implicați oferă soluții ce duc la eficientizarea proceselor.

În acest sens, soluția ePortID cu tehnologia PalmSecure a Fujitsu, a oferit o soluție viabilă care înregistrează orele efective lucrate de toți angajații în sistem, ajutând în același timp la eliminarea fraudei și altor nereguli.