NEWS — June 25, 2018 at 9:49 am

Easy UPS 3S, pentru firmele mici si mijlocii

by

Easy_UPS_Family_3PSchneider Electric a lansat Easy UPS 3S în Europa, Orientul Mijlociu, Africa și America Latină. Easy UPS 3S este o sursă neîntreruptibilă de curent (UPS) cu specificații electrice solide și un design compact, ușor de instalat, de folosit și de întreținut, simplificând menținerea continuității business-ului pentru companii mici și mijlocii.

Easy UPS 3S protejează echipamente de importanță critică, din numeroase medii, de efectele negative cauzate de întreruperi de curent electric, supratensiuni și fluctuații. Produsul are o eficiență de până la 96% în modul de conversie dublă și de până la 99% în modul  ECO de economisire a energiei, ducând standardele industriei pentru UPS-urile 0-to-40kVA la un nou nivel.

Această ofertă este disponibilă cu sau fără baterii, pentru a răspunde cerințelor diferitelor tipuri de companii. Clienții beneficiază, de asemenea, de opțiunea de configurare inițială, astfel încât să asigure configurarea corectă și sigură a Easy UPS 3S pentru o performanță optimă, fiabilitate și siguranță.

Noua oferă include o plajă largă de tensiune de intrare și protecție solidă împotriva supraîncărcării, totul într-un design compact și ușor. De asemenea, echipamentul a fost proiectat și testat conform celor mai riguroase proceduri Schneider Electric, fiind ideal atât în cadrul centrelor de date, cât și în mediile de industrie ușoară. Are o interfață cu un display intuitiv, ușor de configurat și monitorizat, iar utilizatorii pot gestiona UPS-ul de la distanță cu ajutorul software-ului Schneider Electric EcoStruxure™, care poate fi în cloud sau la fața locului. Flexibilitatea și competitivitatea, precum și timpul redus de livrare și varietatea aplicațiilor sunt factori care fac ca echipamentul Easy UPS 3S să fie ușor de folosit în orice business mic și mijlociu. Rețeaua noastră de service global este compusă din specialiști locali extrem de bine pregătiți, care le oferă clienților suport complet de-a lungul întregului ciclu de viață al echipamentului.

Funcțiile inovatoare și simplu de utilizat ale echipamentului Easy UPS 3S includ:

  • Temperaturi de operare de până la 40ºC
  • Suprafață de protecție pentru medii cu condiții dure
  • Filtru de praf ușor de înlocuit
  • Acces facil la servicii printr-un panou frontal magnetic
  • Opțiuni de baterie internă, externă și provenind de la terți
  • Monitorizare și administrare ușoară cu ajutorul software-ului EcoStruxure, atât în cloud, cât și de la fața locului, la cumpărarea cardului Network opțional. Pentru mai multe informații, accesați schneider-electric.com/ecostruxure-it
  • Testul Easy Loop verifică eficiența UPS-ului înainte de a vă conecta sarcina, fără a fi nevoie de o bancă de încărcare.

Puteți afla mai multe despre Easy UPS 3S aici.