Enterprise Software — June 28, 2018 at 9:08 am

O nouă versiune a soluției StarCapture Anywhere

by

StarNoua versiune a solutiei StarCapture Anywhere a celor de la Star Storage oferă functionalități noi pentru o mai bună interacțiune a companiilor cu clienții lor.

StarCapture Anywhere reduce substantial costurile asociate interactiunii cu clientii indiferent de locatia acestora, imbunatatind experienta de utilizare si gradul de satisfactie al acestora prin implementarea unor scenarii moderne de interactiune digitala, colectarea datelor prin extragere automata din documentele de identitate si generarea automata a documentelor folosind sabloane. Solutia permite implementarea unor fluxuri complet digitale cu posibilitate de aplicare a unei semnaturi electronice calificate (QES – Qualified Electronic Signature) sau a unei semnaturi electronice avansate (cum este semnarea biometrica).

Pe langa un design nou, simplu si intuitiv, solutia StarCapture Anywhere este acum disponibila in scenarii multiple: aplicatie desktop, aplicatie mobila (nativa iOS si Android) sau aplicatie web pentru o productivitate maxima din punct de vedere business, dar si aliniere cu preferintele tehnologice ale diversilor clienti. Prin intermediul noului client web se pot initia procese de inrolare (de ex, solicitarile de credit, deschiderea cardurilor de debit si a conturilor asociate, reinnoirea contractelor, formulare de adeziune, etc.), inclusiv aplicarea unei semnaturi electronice calificate (QES) in conformitate cu legislatia nationala si directivele Europene, toate acestea fara a fi necesara descarcarea unei aplicatii dedicate, direct din browser-ul web. Aplicatia functioneaza in regim self-service, adica poate fi folosita de acasa, de la birou sau de oriunde utilizatorii au acces la internet, cu zero interventie din partea angajatilor companiei cu care clientul urmeaza sa aiba o relatie contractuala.

Acum clientii beneficieaza de o mai mare flexibilitate in definirea de fluxuri pentru automatizarea proceselor de business si cresterea eficientei prin precompletarea automata a documentelor standardizate si integrarea mai rapida cu aplicatiile back-office.

Noua versiune mobila a StarCapture Anywhere elimina dependenta de echipamentele necesare scanarii sau semnarii documentelor, oferind echipelor de vanzari mobilitate totala combinata cu costuri minime.

StarCapture Anywhere este o solutie care adreseaza o varietate de industrii, precum asigurari, financiar-bancar, telecomunicatii, utilitati, sanatate, sectorul public s.a. Poate fi folosita cu succes in orice domeniu in care este necesara colectarea pe canale multiple a datelor de la clienti, inrolarea acestora la noi servicii, cu beneficii vizibile in cresterea vitezei de procesare a datelor, prin reducerea cu pana la 50% a numarului de erori aparute la preluarea initiala a datelor clientilor si generarea documentelor pe baza acestor date, respectiv diminuarea riscurilor operationale si imbunatatirea interactiunii multi-channel cu clientii.