Internet/Telecom — July 11, 2018 at 2:16 pm

Începe Exodus!

by

Imagine 1 (002)HTC are viziunea de a extinde ecosistemul blockchain prin crearea primului telefon din lume dedicat aplicațiilor și securității descentralizate. Prin lansarea noului HTC Exodus, ce include și un important portofel “cold storage”, compania aduce această viziune la realitate.

Apariția monedelor Bitcoin și Ethereum a adus cu sine și ideea de raritate digitală și token-uri inamovibile (non-fungible tokens sau NFTs). Astăzi, HTC a încheiat parteneriate cu primul joc NFT din lume și cel mai popular din blockchain, Cryptokitties, pentru distribuirea exclusivă acestuia pe platforme mobile, prin intermediul anumitor dispozitive HTC, începând cu modelul HTC U12+. Acesta este un prim pas semnificativ în crearea unei platforme și a unui canal de distribuție pentru creatorii de bunuri digitale unice. Dispozitivele mobile sunt cele mai răspândite din istoria omenirii, și, pentru ca bunurile digitale și daplicațiile (applicații descentralizate) să-și atingă potențialul, aceste dispozitive mobile trebuie să fie punctul principal de distribuție.

Parteneriatul cu Cryptokitties este începutul unei piețe non-fungible pentru colecționari și al unui magazin de aplicații de crypto gaming.

HTC anunță și două parteneriate pentru accelerarea avansului în domeniu – Animoca, distribuitorul Cryptokitties, și Bitmark, proiectul de proprietate digitală bazată pe crypto.

Pentru HTC, acesta este doar începutul în susținerea combaterii comercializării umanității.

 

Eliberează-ți datele și alătură-te lui Exodus prin accesul timpuriu, în al treilea trimestru, la agentul descentralizării. Vizitează website-ul – htcexodus.com. Mai multe detalii despre specificații vor fi publicate în lunile următoare.