NEWS — July 23, 2018 at 12:12 pm

TotalSoft a finalizat fuziunea cu Architected Business Solutions

by

TotalSoft a finalizat procedurile de achiziție și integrare a Architected Business Solutions (ABS), grup specializat în consultanță în managementul afacerilor și cu expertiză solidă în strategie, managementul proceselor de afaceri, tehnologie și outsourcing. TotalSoft își consolidează portofoliul de servicii și soluții, precum și competențele în consultanță și management de proiect.

Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft
Gorkem Tursucu, CEO TotalSoft

În urma fuziunii, acționarii ABS dețin un pachet 20% din acțiunile TotalSoft. Totodată, Gorkem Tursucu, Director General al ABS și Chief Operations Officer în cadrul TotalSoft, devine CEO al TotalSoft, înlocuindu-l pe Onder Eren, care preia poziția de membru în Consiliul de Administrație al companiei.

Cu o experiență de peste 20 de ani în consultanță, Gorkem Tursucu a fondat și gestionat operațiunile ABS în ultimii 12 ani. Anterior, a deținut poziții de conducere în companii globale precum Arthur Andersen și Ernst & Young, fiind responsabil de numeroase proiecte de consultanță în management și corporate finance, în mai multe industrii. Totodată, a gestionat proiecte de îmbunătățire a eficienței proceselor pentru companii globale publice și private, în regiuni precum Comunitatea Statelor Independente, Europa Centrală și de Est, India și Orientul Mijlociu.