Foto-Video-Audio — July 31, 2018 at 12:23 pm

Display-uri LG destinate integrării cu sisteme Cisco pentru conferințe video

by

Shot of a diverse team of colleagues having a video conference in a modern office

LG Electronics (LG) anunță o nouă evoluție semnificativă în domeniul videoconferințelor pentru sălile de întâlniri corporate. Șase modele de afișaje LG Ultra HD și douăzeci de modele de display LG Full HD sunt acum complet compatibile cu seria Cisco Room Kit, Room Kit Plus și cu seria Cisco SX, care include SX10, SX20 și SX80. Acest lucru permite angajaților care se afla în diferite țări și pe diferite continente să comunice eficient unul cu celălalt, fără a fi restricționați de limitările tehnologice sau de imaginile neclare.

Punctele forte ale produselor de afișare LG și tehnologia de rețea Cisco se combină pentru a crea soluția ideală pentru videoconferințe, distribuție și prezentare de conținut. Aceasta înseamnă sisteme fiabile și robuste de colaborare pe internet, împreună cu display-uri care pot afișa cel mai bun conținut posibil. Împreună, ele oferă caracteristici unice: redare excelentă a culorilor pentru formate video și pentru prezentări, configurare automată integrată no-touch, etichetare automată a intrărilor pentru recunoaștere rapidă și sincronizare fără probleme prin detectarea latenței reduse.

Modelele LG compatibile cu Cisco Room Kit sunt modelele Ultra HD 49”– 98” din gama UH5E și display-urile Full HD 32”–65” (de la 32SM5E/KE la 65SM5E/KE). Asta înseamnă că există modele pentru fiecare încăpere de meeting. Toate display-urile profesionale LG sunt dotate cu tehnologie IPS (In-Plane Switching), permițând afișarea corectă a culorilor vii și exacte din orice unghi. IPS are, de asemenea, o proprietate rapidă de recuperare a cristalului lichid. Spre deosebire de panourile VA, prin urmare, atingerea ecranului nu provoacă o distorsionare a imaginei. În plus, modelele Full HD sunt bine cunoscute pentru culorile lor incredibil de vibrante și pentru detaliile precise.

Colaborarea dintre LG și Cisco a produs un sistem ușor de utilizat, cu integrare automată și configurare fără atingere: de îndată ce afișajul LG detectează că dispozitivul Cisco este conectat la portul HDMI, acesta se va configura și se va calibra pentru a evita problemele de configurare. Afișajele profesionale LG se adaptează automat la kiturile Cisco Room Kit la prima utilizare. Ele suportă toate funcțiile avansate prin intermediul controlerului Cisco Touch 10, indiferent dacă partajează de la o sursă cu fir sau fără fir, streaming video sau conținut live, sau dacă se poartă conversații simple unu la unu. Pe lângă configurarea automată, LG și Cisco au dezvoltat capacitatea de a monitoriza și raporta starea fiecărui dispozitiv, inclusiv a afișajului, prin Codec și printr-un singur cablu HDMI.