Evenimente — August 30, 2018 at 3:14 pm

Dell prezintă noi dispozitive moderne și inovatoare pentru consumatori și micile companii la IFA 2018

by

Imediat după încheierea Gamescom 2018, unde Dell a anunțat noile sale monitoare pentru gaming și o reîmprospătare a gamei sale de desktopuri Alienware, emoția continuă la IFA 2018. Dell prezintă o nouă suită de dispozitive inovatoare, care îmbunătățesc experiența de utilizare a calculatorului de către consumatorii obișnuiți, profesioniștii cu grad de mobilitate ridicat și deținătorii de mici afaceri care își desfășoară activitatea într-un ritm alert. Portofoliul avansat format din Inspiron, XPS și Vostro este construit pe baza unei combinații de design estetic, materiale de calitate superioară și performanțe de top menită să ofere un dispozitiv pentru orice funcționalitate și utilizator. În plus, Dell își consolidează poziția de lider în domeniul monitoarelor, prin intermediul noului monitor Dell 27 USB-C Ultrathin, care se bazează pe design și funcționalitate.

Angajamentul Dell față de un design atent și experiențe cinematice cu adevărat captivante pe PC continuă prin intermediul acestei generații de noi produse. Lansat la CES 2018, Dell Cinema reprezintă o îmbinare a mai multor tehnologii de ultimă generație, care funcționează concertat pentru a oferi privitorilor o experiență captivantă și profundă pe PC. Dell Cinema este disponibil pe toate produsele din portofoliul XPS și pe toate noile produse Inspiron începând din această toamnă.

Fiecare PC Dell pentru consumatori și micile afaceri este echipat, de asemenea, cu Dell Mobile Connect, care permite utilizatorilor să își acceseze wireless telefoanele de pe PC-urile Dell. Peste 10 milioane de apeluri telefonice și mesaje text au fost realizate prin intermediul Dell Mobile Connect începând cu ianuarie 2018, iar, începând din această toamnă, aplicația va aduce un nou nivel de integrare între iPhone și PC, dincolo de mesaje text și apeluri telefonice. Integrarea cu notificările aplicațiilor iOS, precum mesaje WhatsApp, memento-uri din calendar și multe altele, vor fi afișate pe PC-urile Dell prin intermediul Dell Mobile Connect.

„Suntem încântați să fim din nou prezenți la IFA în acest an, pentru a ne prezenta inovațiile tehnologice care continuă să îmbunătățească experiența utilizării calculatorului”, a declarat Ray Wah, prim vicepreședinte și director general al diviziei pentru Consumatori și Mici Companii din cadrul Dell. „Am investit în redesenarea portofoliului nostru de laptopuri și sisteme 2-în-1 mainstream, cu designuri frumoase, materiale premium și funcționalități atent alese, ceea ce ilustrează angajamentul nostru continuu de a oferi dispozitive de calitate pe care orice utilizator este mândru să le aibă”.

 

Inspiron 15 7000 Series (Model 7586) 2-in-1 touch notebook computer, codename Rogue One 15.

Sistemele 2-în-1 Inspiron 7000 îmbină performanțele și designul premium

Noua familie de sisteme 2-în-1 Inspiron 7000 inspiră sofisticare datorită exteriorului atractiv din aluminiu mat, fin la atingere și cu un design subțire. Disponibile în dimensiunile de 13, 15 și 17 inch, sistemele 2-în-1 beneficiază de dotări premium, inclusiv procesoare Intel U Series de a opta generație, ecrane 4K UHD opționale și un flux termic care evacuează aerul cald prin guri de ventilație ascunse, asigurând performanțe de top și o experiență confortabilă pe durata sesiunilor de utilizare îndelungate. Versiunile de 13 și 15 inch au ecran cu margini înguste pe trei laturi, datorită unui nou model de cameră web miniaturizată de 2,7 mm, care oferă performanțe mai bune în condiții de luminozitate redusă, cu Temporal Noise Reduction, fiind prima cameră USB integrată care utilizează această tehnologie2. În plus, versiunile de 15 și 17 inch oferă, opțional, placa video NVIDIA® GeForce® MX150, care îmbunătățește calitatea graficii, precum și Memoria Intel® OptaneTM, care ameliorează performanța în cazul utilizării unei singure unități de hard disk.

Sistemele 2-în-1 și laptopurile Inspiron 5000 – flexibilitate și funcționalitate la un preț incredibil

Sistemul 2-în-1 Inspiron 14 5000 este echipat cu multe dintre dotările avansate ale seriei 7000, printre care direcționarea căldurii și marginile înguste. Cele două versiuni ale sistemului 2-în-1 Inspiron 14 5000, 5481 și 5482, oferă noile procesoare Intel U Series de a opta generație, ceea ce reprezintă opțiuni, flexibilitate și prețuri care să vină în întâmpinarea diverselor nevoi ale clienților zilelor noastre. Sistemul 2-în-1 5482 include și un port USB Type-CTM, cu capacitate de alimentare și de conectare a unui ecran, ceea ce reprezintă o premieră ca dotare standard pentru seria Inspiron 5000, precum și, opțional, o placă video discretă NVIDIA® GeForce® MX130.

Notebook-ul Inspiron 15 5000

Noul Inspiron 15 5000 (5580) este disponibil într-o varietate de opțiuni bogate și sofisticate în materie de culori și este dotat cu ecran cu margini înguste pe două laturi, care vin să completeze acest aspect plin de stil. Este dotat cu un port USB Type-C cu capacitate de alimentare și de conectare a unui ecran, iar pe butonul de pornire/oprire este disponibil, opțional, un cititor de amprentă. Acest produs este echipat cu o mulțime de dotări, cum ar 32GB de memorie DDR43, opțiuni de stocare printre care SSD-uri și două unități de hard disk, plăci grafice discrete care pot merge până la NVIDIA® GeForce® MX150 Graphics, opțional, și, tot opțional, tastatură iluminată.

Dell XPS 13-9370Noutăți în familia XPS 13

Nava amiral a Dell, XPS 13, cel mai mic laptop de 13 inch6 și cel mai puternic din clasa sa7, oferă acum noul procesor Intel i3 de a opta generație, reprezentând o alegere mai avantajoasă ca preț pentru consumatori. Iar XPS 13 Developer Edition este acum disponibil cu Ubuntu 18.04 LTS (long-term support), o noutate care oferă suport timp de până la cinci ani.

În plus, sistemul 2-în-1 XPS 13, cel mai mic sistem 2-în-1 de 13 inch din lume8, oferă acum cele mai recente procesoare Intel de a opta generație. Sistemul 2-în-1 este echipat cu Dynamic Power Mode, pentru a obține performanțe maxime din partea procesorului, precum și cu o autonomie a bateriei de până la 15 ore9 și o experiență de vizionare uimitoare datorită ecranului tactil UltraSharp QHD+ InfinityEdge.

Laptopurile Vostro 14 și 15 5000 pentru micile afaceri în creștere

Dell continuă să extindă linia de produse Vostro cu noile laptopuri Vostro 14 și 15 5000, menite să asigure funcționalități de productivitate și securitate de care au nevoie micile afaceri. Laptopurile sunt echipate cu procesoare Intel® Core™ de a opta generație, cu un port USB Type-CTM cu capacitate de alimentare și de conectare a unui ecran, cu un cititor de amprentă Single-Sign-On opțional și un ecran cu margini înguste pe două laturi, care ajută utilizatorul să se concentreze asupra ecranului și, așadar, asupra activității realizate. Construite pe baza nevoilor acestui public-țintă, noile laptopuri Vostro oferă și hardware TPM (Trusted Platform Module) 2.0, care asigură protecție de nivel comercial și stocare pentru cheile de criptare în vederea verificării unui dispozitiv, precum și Bitlocker pentru configurarea setărilor de securitate. În combinație cu Peak Shift, care reduce consumul de energie prin comutarea automată a sistemului la alimentarea din baterie în anumite momente ale zilei, aceste funcții simple, dar cruciale ajută micile afaceri să funcționeze eficient și fără probleme.

Monitor Dell 27 USB-C UltrathinMonitorul Dell 27 USB-C Ultrathin – perfecțiune din orice unghi

Continuând să fie un lider în domeniul monitoarelor, Dell prezintă cel mai nou membru al familiei Ultrathin și cel mai strălucitor monitor ultra subțire USB-C de 27 inch din clasa sa10. Cu o luminozitate maximă de 600 niți, Dell 27 USB-C Ultrathin (S2719DC) este un monitor HDR premium, dotat cu ecran VESA-certified DisplayHDR 600 și cu tehnologie Corning Iris™ Glass (LGP) integrată. Este echipat cu un conector USB Type-C care transmite imagini video, date și cu capacitate de alimentare, toate din aceeași sursă, asigurând o soluție cu cablu unic. Designul de ultimă generație este remarcabil de subțire din orice unghi, cel mai îngust profil, de 5,5 mm, făcând să fie perfect pentru spații de lucru sau pentru utilizare acasă, dând naștere unui aspect estetic. Datorită designului minimalist InfinityEdge, cu o carcasă cu finisaj satin argintiu, fără îmbinări, S2719DC evocă perenitate și calitate premium. Ofera imagini uimitor de realiste afișate pe acest frumos monitor ultra subțire, datorită clarității remarcabile, contrastului viu și gamei largi de culori.

Dell prezintă, de asemenea, o nouă linie de monitoare SE, cu funcționalități esențiale pentru utilizarea zilnică a calculatorului. Noile monitoare FHD (SE2219H, SE2419H și SE2719H) sunt dotate cu ecrane cu margini subțiri și sunt disponibile în dimensiunile de 21,5 inch, 23,8 inch și 27 inch. Fiind construit cu panou de tip IPS, utilizatorul se poate bucura de consecvența și acuratețea culorilor în unghiuri de vizualizare mari. De asemenea, fiecare monitor SE este dotat cu un ecran cu opacitate redusă, fără scintilații, instalat pe o consolă compactă, care ocupă puțin spațiu. Odată cu această nouă linie, Dell oferă acum o gamă complet reîmprospătată de monitoare pentru consumatori.

„Una dintre provocările industriei PC-urilor a fost să creeze un produs care să îmbine inovația cu specificații de calitate, materiale și dotări la un preț convenabil pentru orice public țintă. Pentru a prospera într-o industrie a PC-urilor competitivă, o companie trebuie să ofere design premium, precum și inovație pentru publicul mainstream”, a declarat Maribel Lopez, fondator și analist principal în cadrul Maribel Research. „Portofoliul de produse pentru consumatori al Dell prezentat în acest an la IFA evidențiază felul în care compania continuă să promoveze o viziune ce implică dezvoltarea de dispozitive care să satisfacă nevoile oricărui utilizator”.

Programul Legacy of Good

Dell consideră că tehnologia joacă un rol esențial în încurajarea progresului umanității. Tehnologia și cunoștințele de specialitate pot fi puse la treabă acolo unde pot face cel mai mult bine pentru oameni și pentru planetă. În cadrul acestui angajament, Dell respectă principiile „economiei circulare”, eliminând ineficiențele din produsele sale și transformând „deșeurile” în resurse prețioase.

În India, poluarea aerului poate atinge niveluri extreme, iar calitatea aerului în orașul Delhi, în noiembrie 2017, era atât de precară, încât era similară cu fumatul a 50 de țigări11 pe zi. Pentru a combate această problemă, Dell a încheiat un parteneriat cu un mic start-up din India, Chakr Innovation, prin care captează particulele evacuate de generatoarele diesel și le transformă în cerneală pentru tipărirea ambalajelor. De la formarea parteneriatului, Dell a expediat aproximativ 150.000 de cutii tipărite cu cerneală provenită din particule poluante.

În cadrul programului  Legacy of Good prin care Dell s-a angajat să atingă o proporție de 100% ambalaje sustenabile până în anul 2020, majoritatea produselor din portofoliul XPS sunt expediate acum cu ambalaje din plastic recuperat din mări și oceane, și are in plan să extindă această inițiativă la alte linii de produse. În același timp, compania reduce gradul de utilizare a materialelor din plastic de unică folosință, eliminând paiele de băut din toate unitățile sale la nivel mondial. Dell își menține angajamentul de a-și utiliza cunoștințele de specialitate, tehnologia și resursele pentru a aborda probleme globale, precum criza poluării oceanelor cu mase plastice, care este prezentată în cadrul ediției din acest an a IFA.

Vizitați Dell la IFA 2018

Standul Dell găzduiește o galerie de artă interactivă, care prezintă noile sale PC-uri inovatoare pentru consumatori, gaming și micile afaceri, precum și atractivele sale ecrane. Puteți testa Dell Cinema prin intermediul unei orchestre de laptopuri, al instalațiilor de lumini și al unui captivant spectacol de culori. Puteți vedea o instalație din mase plastice reciclabile, care demonstrează eforturile Dell de a diminua cantitatea maselor plastice de unică folosință. Vizitați Dell Small Business Café pentru a savura arta cafelei și pentru a primi consiliere în materie de tehnologie. Iar pentru experiența supremă în materie de gaming și VR, vă puteți testa abilitățile într-un simulator de mașină de curse McLaren, precum și în jocurile Beat Saber VR și Dauntless, toate acestea cu sprijinul Alienware și Dell G Series.

Disponibilitate

 • XPS 13 Developer Edition cu Ubuntu 18.04 LTS va fi disponibil în Europa în curând.
 • Monitorul Dell 27 USB-C Ultrathin este disponibil începând cu 21 august
 • XPS 13 cu i3 este disponibil începând cu 28 august
 • Sistemul 2-în-1 XPS 13 cu procesoare Intel de a opta generație este disponibil în SUA începând cu 11 septembrie
 • Monitoarele Dell 22/24/27 SE sunt disponibile începând cu 25 septembrie
 • Sistemele 2-în-1 Inspiron 7000 sunt disponibile începând cu 2 octombrie
 • Sistemul 2-în-1 Inspiron 5000 (5482) este disponibil începând cu 2 octombrie
 • Sistemul 2-în-1 Inspiron 5000 (5481) este disponibil începând cu 2 octombrie
 • Laptopul Inspiron 15 5000 (5580) este disponibil începând cu 7 septembrie
 • Vostro 5481 este disponibil începând cu 2 ianuarie 2019
 • Vostro 5581 este disponibil începând cu 9 noiembrie
 • Actualizarea Dell Mobile Connect va fi disponibilă gratuit în toamna anului 2018, pentru toate PC-urile XPS, Inspiron, Vostro și Alienware cu sistem de operare Windows 10 achiziționate după ianuarie 2018.