NEWS — September 3, 2018 at 1:03 pm

motorola one dispune de moto experiences

by

MotoMotorola a anuntat, in cadrul IFA 2018, extinderea gamei sale cu un nou dispozitiv – motorola one. Acesta este un smartphone Android One care ofera actualizari de securitate timp de 3 ani, precum si doua actualizari la cel mai recent sistem de operare Android.

De asemenea, dispozitivul integreaza si moto experiences, functiile Motorola special concepute pentru nevoile utilizatorilor.

Grație Google Lens, funcție integrată în camera foto, telefonul permite recunoașterea textelor, căutarea rețetelor, traducerea cuvintelor, vizualizarea ținutelor preferate și multe altele.

Noul dispozitiv este echipat cu ecran Max Vision HD + 19:9 de 5,9”, precum si cu sistem avansat de camera duala inteligenta de 13MP si camera de 8MP pentru selfie-uri.

Telefonul are dimensiunea ideală pentru realizarea de videoclipuri 4K, permite cu ușurință lectura cărților preferate, luarea de notițe și realizarea mai multor sarcini deodată prin împărțirea ecranului.

motorola one va fi disponibil la prețul de 299 euro în anumite țări din Europa și în America Latină și Asia Pacific în lunile care urmează.