NEW TECHNOLOGY — September 27, 2018 at 11:24 am

Fujitsu lansează cel mai mic desktop ultra-compact și eficient din punct de vedere energetic

by

fujitsuFujitsu introduce cel mai mic PC desktop. Cu un volum total de mai puțin de un litru, ESPRIMO G558 este suficient de mic pentru a fi conectat la partea din spate a ecranului, dar suficient de puternic pentru a rula perfect aplicațiile desktop și Web.

Cu un volum total de doar 0.86 litri, designul ultracompact este cu 96% mai mic decât PC-urile tradiționale microtower și vine cu cele mai recente procesoare Intel Core 8 de generație.

Cu spațiu și zgomot redus la minim, și datorită căldurii și emisiei de zgomote minime, ESPRIMO G558 poate fi montat oriunde: pe perete, sub birou sau în spatele unui afișaj. Când este asociat cu afișajul FUJITSU P24-9 TE, un singur cablu USB-C poate furniza energie și rețea și poate sincroniza alimentarea pornit / oprit între afișaj și PC.

Cu amprenta ultra-redusă și opțiuni de montare foarte flexibile, noul mini PC ESPRIMO G558 oferă o alternativă la un PC desktop multifuncțional, permițând crearea de set-uri flexibile “all-in-one”, cu avantajul suplimentar de a fi capabil să actualizeze unitatea de calcul la jumătatea drumului printr-un ciclu de viață al unui afișaj.

Cel mai mic PC Fujitsu este ideal pentru toate mediile de birou, în special guvern și finanțe în care spațiul, securitatea și economia conduc la adoptarea unor dispozitive mai mici, mai eficiente din punct de vedere energetic, cu caracteristici de securitate integrate. În ceea ce privește economisirea de spațiu, noul ESPRIMO G558 oferă cea mai compactă amprentă a biroului de lucru Fujitsu. De asemenea, are o notă de securitate, cu criptografia robustă încorporată Trusted Platform Module (TPM), un slot Kensington pentru securizarea dispozitivului, suport și ecran, plus soluția opțională de protecție a datelor EraseDisk pentru a elimina definitiv datele după ce un dispozitiv ajunge la sfârșitul duratei sale de viață.

Sistemul ESPRIMO G558 dispune de procesoare Intel Core 8, cu suport dublu, suport pentru vechile interfețe mini PC (HDMI + DP, 4 + 2 USB, LAN, audio), memorie DDR4 2666 MHz, suport M.2 și SSD PCI Express NVMe. Spre deosebire de unele unități sigilate de pe piață, Fujitsu ESPRIMO este ușor de reparat și permite personalizarea sau actualizarea hardware-ului, convenabil pentru hard disk-uri și memorie.

Fujitsu oferă și un mini PC ESPRIMO Q558 puțin mai mare, care are aceleași performanțe ca noul ESPRIMO G558, dar include ca opțiune unitate optică la bord și o sursă de alimentare integrată.

Disponibilitate și prețuri
ESPRIMO G558 este disponibil începând cu aproximativ 670 EUR. Sunt disponibile opțiuni speciale de montare pentru afișaje.