Productie, Retail / Horeca — September 28, 2018 at 9:10 am

OKI Europe lansează imprimante de etichete cu format redus pentru creativitate și flexibilitate

by

OKI_Pro1050_Label_Printer_1OKI Europe se extinde pe piața imprimării de etichete prin lansarea a două noi modele inovative de imprimante, Pro Series 1040 și 1050, către portofoliul OKI Europe, care se extinde. Noile modele Pro1040 și Pro1050 reprezintă noua inovație a OKI în tehnologia de tipărire a etichetelor și vor ajuta companiile să acorde mai multă atenție produselor lor prin crearea rapidă, ușoară și eficientă a modelelor de etichete atrăgătoare. Ambii produse Pro Series sunt de așteptat să sprijine poziția puternică a OKI în industria de imprimare și ambalare din EMEA. Imprimantele de etichete Pro1040 și Pro1050 au fost dezvoltate special pentru piața în creștere a utilizatorilor care au nevoie de imprimare pe etichete la cerere, care este ușor de configurat și necesită o instruire minimă.

Destinate utilizării interne, Pro1040 și Pro1050 vor aduce o mai mare libertate de imprimare clienților, oferind un control deplin asupra procesului de tipărire a etichetelor, care este de obicei externalizat. Utilizatorii vor beneficia de o gamă mai largă de modele de etichete, cu o dimensiune redusă a etichetei pre-tipărite și cu o pierdere redusă. Abilitatea de a imprima in-house va elimina, de asemenea, necesitatea de a astepta trimiterea de etichete imprimate de la producători externi.

Pro1040 imprimă în CMYK, în timp ce Pro1050 imprimă în CMYK plus White (CMYK + W). Cu tonerul alb, utilizatorii au avantajul suplimentar de a imprima pe suporturi de etichete transparente sau colorate. Cu capabilități de manipulare a mijloacelor de stocare de neegalat, Pro1040 și Pro1050 pot imprima pe o gamă largă de suporturi, de la hârtii texturate la sintetice, cu substraturi albe, clare, opace sau colorate. Spre deosebire de imprimantele cu jet de cerneală, imprimantele Pro Series utilizează cu noi tipuri de materiale cu ușurință, permițând companiilor să exploreze idei mai creative și tipuri complexe de sesiuni de printare.

Ideal pentru etichetarea chimică industrială, etichetele de urmărire a activelor, etichetele de utilizare în aer liber, etichetele de congelare și depozitare la rece sau etichetele pentru ambalaje, băuturi și bunuri de uz casnic, Pro1040 și Pro1050 pot produce etichete impermeabile care au fost testate pentru a rezista sub apă și sunt robuste suficient pentru a rezista la estomparea UV.