Enterprise Software, Productie — October 1, 2018 at 7:59 am

Enterprise Management, o performanță de neegalat pentru Trace One

by

Sage_Business_Cloud_Enterprise_Management_preferred_RGBFondată în 2001, Trace One a lansat prima platformă colaborativă SaaS pentru managementul co-dezvoltării produselor marcă proprie și este acum în centrul unei rețele globale de peste 20.000 de companii conectate. Pentru a-și facilita extinderea internațională, Trace One a ales Sage Business Cloud Enterprise Management (fostul Sage X3), pentru performanța nativă a modulului său contabil și flexibilitatea  modulului de facturare, în colaborare cu Deveho Consulting Group, partener Sage dedicat ecosistemului Enterprise Management, pentru vasta sa experientă de produs. O poveste de mare succes…

O inovație a PMP-uri
Inspirat de criza vacii nebune, primul proiect al lui Trace One în 2001 a fost acela de a valorifica puterea tehnologiei digitale pentru a urmări aprovizionarea cu alimente a marilor comercianți și pentru a preveni un alt dezastru pentru sănătate. Chiar dacă prima sa încercare a fost înfrântă, Trace One a reușit să-și redirecționeze cercetarea și dezvoltarea pentru a perfecționa prima platformă colaborativă pentru managementul calității și dezvoltării produselor marcă proprie (PMP).  Vincent Lemaine este Director Financiar al Trace One în Franța.

” PMP-urile au un proces de dezvoltare specific, supravegheate în comun de departamentul de calitate al distribuitorului și de furnizorul pe care l-au ales pe baza specificațiilor lor. Comercianții dezvoltă și gestionează portofolii de mărci din ce în ce mai complexe, în timp ce se confruntă cu standarde sectoriale și de reglementare în continuă schimbare. Până la rezolvarea soluției Trace One, schimbul de fișiere Excel și Word între departamentele de distribuție și furnizorii de calitate a devenit din ce în ce mai ineficient.” Platforma noastră permite distribuitorilor și furnizorilor acestora să crească viteza și fiabilitatea proceselor de co-dezvoltare a produselor. Producătorul și clientul se alătură echipei în modul de proiectare pentru a finaliza fie o rețetă, pentru produse alimentare, fie o formulă, pentru produse de igienă personală, produse de curățare sau produse cosmetice. Platforma Trace One facilitează schimbul de informații între actorii din lanțul valoric pe tot parcursul ciclului de viață al produsului.

Un succes global
Astăzi, platforma Trace One, o inovație reciproc avantajoasă și inovatoare, a fost adoptată de companiile franceze, europene și chiar internaționale de achiziții alimentare centralizate.
“20.000 de producători care furnizează Carrefour, Ahold, Delhaize, Intermarché și Safeway depind de platforma Trace One pentru a-și gestiona proiectele de dezvoltare PMP, reducând în mod semnificativ munca administrativă repetitivă și tardivă.” Companiile centralizate de achiziții publice acționează ca o poartă comercială naturală, urmărind să-și armonizeze procedurile și să-și sporească eficiența. “Când un vânzător cu amănuntul adoptă tehnologia noastră, o echipă dedicată de la Trace One intră în administrarea schimbării între furnizorii PMP. Echipa le prezintă platforma și ii ajută să creeze conturi de utilizator pe bază de abonament”. Producătorii, care adesea colaborează cu mai mulți comercianți, găsesc în mod firesc multe avantaje în a gestiona majoritatea proiectelor PMP dintr-o singură bază de date, care reunește rețete, fișe tehnice de produs, certificări de componente, etichete de calitate etc.. De asemenea, companiile centralizate de achiziții gestionează toți furnizorii PMP prin intermediul platformei.“Astăzi, o putem numi cu adevărat o comunitate de utilizatori. Platforma Trace One facilitează aproape toate proiectele de dezvoltare PMP din Franța și un număr mare în întreaga lume, cu caracteristici personalizate pentru anumite companii de achiziții publice centralizate”.

” Perimetrul de gestionare a întreprinderii Trace One include departamentele de contabilitate, control și administrare a vânzărilor, care utilizează toată aplicația de facturare personalizată. În ceea ce privește caracteristicile native, Enterprise Management îndeplinește toate nevoile noastre ca o companie internațională, în special funcția contabilă foarte eficientă și generarea automată a rapoartelor. Parteneriatul nostru cu Deveho ne-a oferit o mare precizie în gestionarea proiectului. Capacitatea de a depinde de resurse dedicate și de specialitate este un bonus real ” – Vincent Lemaine, Director Financiar , Trace One – Franța

Enterprise Management, alegerea evidentă de a ghida expansiunea globală
Anul 2006 a fost un an esențial în dezvoltarea companiei Trace One. ” Primii cinci ani ne-au permis să validăm conceptul platformei noastre și să convingem primi parteneri. După aceasta, performanța soluției noastre a fost stabilită în mod clar printre principalii comercianți. Astăzi, Trace One are 150 de angajați în mai multe țări europene și în Statele Unite”. Soluțiile contabile și de management comercial ale Cegid, utilizate în primele zile ale companiei, au atins rapid limitele lor în timpul expansiunii internaționale a companiei Trace One. “Aveam nevoie de un ERP capabil să manipuleze 100% schimburile noastre de date într-un mediu internațional. Am consultat principalii actori de pe piață: SAP, Navision și Sage. Soluția Enterprise Management a ieșit pe primul loc datorită performanței modulului său de contabilitate de neegalat și receptivității sale la mai multe limbi, valute și reglementări “.

Un sistem de facturare adaptat
Sistemul este la fel de ușor pentru producători, deoarece este complex pentru administrarea back-office-ului. ” Modelele noastre au făcut obiectul procesării manuale, care ar  putea fi reevaluată pe parcursul anului..
Procesele de facturare în rândul furnizorilor au creat un volum mare de muncă, greu de gestionat pentru echipele noastre în contextul unei implementări rapide “. Trace One avea, prin urmare, nevoie de o aplicație specifică pentru managementul întreprinderilor, cu capacitatea de a gestiona această complexitate.” Deveho a integrat o soluție personalizată dezvoltată de Sage pentru a gestiona contractele clienților noștri și, în special, pentru a-i factura mai rapid și mai simplu. Au îndeplinit toate așteptările noastre, deoarece nu numai că lucrează în imediata apropiere cu Sage, ci au și o înțelegere perfectă a mediului de management al întreprinderii “.

Trace One
Incepand cu 2001, Trace One a fost compania de pionierat responsabilă pentru cea mai mare rețea colaborativă din lume dedicată dezvoltării produselor marcă proprie (PMP), cu peste 20.000 de companii in mai mult de 100 de țări, dezvoltând PMP în valoare de aproximativ 300 de milioane de dolari în fiecare an. Platforma Trace One este recunoscută în întreaga lume pentru facilitarea dezvoltării și gestionării produselor marcă proprie, sprijinind respectarea legislației guvernamentale și a sectorului și contribuind la creșterea încrederii consumatorilor. Pentru mai multe informații, accesați: www.traceone.com.

DEVEHO Consulting Group
Situat în Franța (Paris și Lyon), precum și în România, Spania, Olanda, Slovacia și Elveția, Deveho Consulting Group acompaniază companiile din Franța, dar și din întreagă lume. Echipele Deveho sunt dedicate ecosistemului Enterprise Management (Sage X3) pentru: integrarea pachetului software, dezvoltarea add-on-uri specifice, dezvoltarea localizării și managementul schimbării. Pentru mai multe informații, accesați:  www.deveho.ro