COMUNICATE — October 31, 2018 at 12:05 pm

Koh-I-Noor România are vânzări online mai mari după utilizarea platformei E-commerce

by

buyKoh-I-Noor Hardtmuth România a implementat soluția E-commerce de la Senior Software pentru a-și integra magazinul online cu sistemul SeniorERP existent deja în companie. Cu noua platformă, vânzările Koh-I-Noor au crescut cu 81%, iar numărul de clienți este mai mare cu 140%.

Koh-I-Noor România este importator și distribuitor de articole de papetărie, birotică, rechizite școlare și produse pentru artă și hobby. Odată cu creșterea afacerii, solicitările clienților au determinat compania să optimizeze platforma online deoarece fostul magazin avea o structură învechită, nu permitea afișarea prețurilor și nu era corelată cu stocurile existente.

“Ne-am dorit, în primul rând, ca soluția aleasă să fie integrată cu sistemul pentru planificarea resurselor, pentru a fi posibilă trimiterea directă în ERP a tuturor comenzilor, să accesăm aceeași bază de date, iar actualizarea informațiilor să se facă în timp real. Practic, comunicarea între sisteme este cea mai importantă facilitate pentru noi. În plus, prin platforma E-commerce suntem prezenți peste tot și oricine poate avea acces la produsele noastre”, a declarat Dinu Maravela, CEO în cadrul Koh-I-Noor Hardtmuth România.