COMUNICATE — November 1, 2018 at 10:52 am

Imagini live din Piatra Craiului prin camera Axis

by

Axis_Panorama Pietrei Craiului Plaiul FoiiLa inceput de weekend, va propunem imagini live de la munte. Cu o vedere incantatoare catre masivul Piatra Craiului, Plaiul Foii se afla la o distanta de circa 12 kilometri de la iesirea din orasul Zarnesti, in apropierea orasului Brasov.

De aici se porneste in explorarea Rezervatiei Naturale Piatra Craiului, zona de munte formata din calcare si conglomerate mezozoice unde se gasesc specii rare si un peisaj montan deosebit. Pe langa prezenta unor animale salbatice variate, precum lupi, ursi, rasi, mistreti, capre negre, cerbi s.a., in zona au fost identificate peste 200 de pesteri si avene. Bogatia traseului a determinat filmarea in regiune a unor scene din filmele Cold Mountain, Drumul Oaselor, Columna, Dacii, iar in anul 2000 a fost produs de catre BBC/ Discovery Channel si un film documentar despre acest areal.

Peisajul montan, de o rara frumusete atat in coloritul superb al toamnei, cat si in variatia specifica oricarui anotimp, poate fi acum vazut prin intermediul camerei Axis M3057-PVE montata pe parcursul verii de catre ICCO Systems la pensiunea ”Panorama Pietrei Craiului”, ce beneficiaza de o vedere panoramica superba asupra muntilor. Pentru a transmite in direct, live pe youtube, a fost instalata aplicatia CamStreamer, care permite streamingul live direct din camera, la linkul: https://youtu.be/Fz_0vJO0wPw

Mai multe detalii aflati din comunicatul de presa transmis atasat, precum si imaginile atasate. Alte zone turistice din Romania de unde se transmit imagini video live prin camerele AXIS si aplicatia CamStreamer sunt:

Balea Lac: https://youtu.be/65g36VG7290

Sanctuarul de ursi: https://youtu.be/s0R1lm8YH9g

Salina Turda: https://youtu.be/F146yS4nbYY si altele.