IT Architecture — November 9, 2018 at 6:06 pm

Fujitsu adaugă infrastructura virtuală convergentă pentru VMware vSphere la portofoliul PRIMEFLEX

by

VMFujitsu introduce PRIMEFLEX pentru VMware vSphere, reprezentând pachetul de servicii hardware, software, integrare și suport preconfigurat, testat și validat, proiectat să ofere o rapiditate optimă pentru performanța și agilitate IT, reducând totodată complexitatea infrastructurilor virtuale bazate pe VMware.

Infrastructurile virtuale oferă companiilor flexibilitatea totală de a optimiza performanțele de calcul și de stocare independent în funcție de cerințele în schimbare, toate într-o soluție autonomă și gata de utilizare. În interior, Fujitsu PRIMEFLEX pentru VMware vSphere combină cele mai noi servere dual-socket Fujitsu PRIMERGY RX cu posibilitatea de a alege fie Fujitsu ETERNUS AF all-flash sau ETERNUS DX storage hibrid.

Noua infrastructură PRIMEFLEX permite clienților să reducă costurile generale de operare. Nu numai că utilizează cele mai eficiente sisteme de management de energie ale serverului și componentelor de stocare, dar oferă și gestionarea standard a firmware-ului și un sistem gata de funcționare, cu excepția timpului administrativ. Versatilul Fujitsu Software Infrastructure Manager (ISM) gestionează resursele de sistem, inclusiv comutatoarele de rețea de la Extreme Networks și Broadcom, automatizează furnizarea de servicii și simplifică sarcinile de gestionare a infrastructurii zilnic. Și un semn distinctiv al întregii familii de sisteme integrate PRIMEFLEX este suportul standardizat pe tot globul, oferind clienților tot ce au nevoie atunci când este necesar suportul tehnic.

Organizațiile care aleg PRIMEFLEX pentru VMware vSphere pot să atenueze riscurile strategice și operaționale, să protejeze investițiile în infrastructura IT existentă, să reducă costurile și să beneficieze de continuitatea garantată a activității. Suportul pentru viitor este de asemenea implementat, deoarece arhitectura poate fi extinsă la o dată ulterioară. PRIMEFLEX pentru VMware vSphere devine un gateway ușor spre cloud prin adăugarea unui strat suplimentar de orchestrare: FUJITSU Enterprise Catalog Manager (ESCM) sau conectarea la VMware Cloud pe AWS.