Energie&Utilitati — November 13, 2018 at 10:17 am

O soluție complexă disponibilă în cloud te ajută să eficientizezi procesele de afaceri

by

oilgas.pngÎn industria petrolului, provocările țin de obținerea de costuri mai mici, obținute prin îmbunătățirea eficienței operaționale și adoptarea noilor tehnologii, și nu prin costuri mai scăzute pentru produsele și serviciile achiziționate. Tehnologia digitală va juca un rol major în următorii ani în atingerea acestor obiective.

Dynamics 365 Business Central este o soluție ERP completă care răspunde cerințelor specifice acestei industrii, oferind companiilor instrumentele necesare pentru a-și gestiona întreaga afacere cu un control mai mare asupra operațiunilor financiare, de producție, de aprovizionare și distribuție.

Pentru domeniul distribuției este important să ai o soluție completă și eficientă de gestionare a afacerilor pentru a asigura productivitatea. Dynamics 365 Business Central este soluția care răspunde provocărilor specifice industriei.

Menții proiectele în limitele de timp și buget prestabilite

Gestionezi bugetele și monitorizezi progresul proiectelor tale cu date în timp real despre resursele disponibile și urmăresti facturile clienților pentru a lua decizii eficiente pe baza datelor disponibile în timp real despre stadiul proiectului, rentabilitate și utilizarea resurselor.

Automatizezi și securizezi lanțul de aprovizionare

Cu Dynamics 365 Business Central obții un control mai bun asupra procesului de achiziție; vei achiziționa cantitatea necesară și vei menține un nivel optim de stoc prin actualizarea dinamică a acestora.

Optimizezi operațiunile

Optimizează operațiunile de producție și depozitare pentru a livra produse la timp și pentru a reduce costurile, utilizând previziunile vânzărilor și stocurile așteptate pentru a genera automat planurile de producție și pentru a crea comenzi de achiziție.

Indiferent dacă vrei să reduci costurile operaționale, să crești eficiența în lanțul de aprovizionare, să asiguri o folosire eficientă a materialelor sau să te aliniezi noilor cerințe și reglementări legale, compania ta trebuie să facă mai mult. Pentru o activitate solidă, fiabilă și deținerea unui avantaj competitiv, trebuie să adopți inovația – nu numai în ofertele de produse și servicii, ci și în operațiunile zilnice.

Beneficiile soluției

  • Iei decizii fundamentate

    Accelerezi închiderea situațiilor financiare și raportarea

    Îmbunatățești acuratețea previziunilor

  • Optimizezi nivelul stocurilor

    Eviti contractele pierdute si reduci lipsa de materiale

    Maximizezi profitabilitatea

  • Valoare adăugată la fiecare interacțiune cu clientul Boost sales productivity

    Livrezi servicii de calitate superioară

    Integrezi facil aplicațiile

  • Respecți bugetul

    Planifici cu precizie

    Analizezi performanța proiectului

  • Urmărești previziunile până la indeplinire

    Conduci eficient operațiunile depozitului

     

    Mai multe detalii puteți afla de la specialiștii XAPT Solutions la adresa rocontact@xapt.com sau tel: +40 21 224 5516.