COMUNICATE — November 15, 2018 at 5:34 am

ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5

by

Alfa Software, unul dintre furnizorii de sisteme informatice de business cu cea mai dinamică ascensiune pe piața din Transilvania, lansează ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5. Investiția companiei în dezvoltarea platformei de business este, pînă în prezent, de peste 130.000 de euro.

Cristian Pavel
Cristian Pavel, Director General Alfa Software

Platforma de business ASiS Ria3 este primul și singurul sistem românesc dezvoltat pe tehnologia RIA. ASiS Ria3 este noua interfață de introducere de date ce rulează în HTML5, păstrându-şi totuși caracteristicile şi funcţionalităţile aplicaţiilor desktop, însă cu focus pe ergonomia operării.

Cu ASiS Ria3 procesul de valorificare a analizelor de date și transformarea lor în informații de business devine mult mai facil, pentru a permite companiilor să facă diagnoze, și astfel să își optimizeze activitatea mult mai rapid și în timp real”, a declarat Cristian Pavel, Director General Alfa Software.

Platformă folosește o interfața rapidă și intuitivă, care se redimensionează în funcție de dispozitivul folosit, mobile/desktop.  O altă caracteristică importantă a platformei este faptul că baza de date se poate încărca și dezvolta în Cloud sau pe serverul propriu, iar operațiunile companiei să ruleze prin ASiS Ria3 pe HTML5, pentru a avea o flexibilitate mai mare a timpilor de operare.  În plus, oferă un grad mai ridicat de securitate a informației asigurat de mecanisme de criptare avansate şi de drepturile de conectare la server.