Hardware — December 10, 2018 at 12:17 pm

OKI Europe adaugă conectivitate wireless la două imprimante color A4

by

OKI MC363dnOKI Europe contribuie la implementarea unor noi niveluri de eficiență în mediile de birou de astăzi, prin noile funcții de conectivitate wireless la două dintre cele mai căutate imprimante color de înaltă definiție, A4, C332dn și MC363dn. Noile modele compacte C332dnw și MC363dnw sunt livrate împreună cu conectivitatea wireless, oferind o imprimare de înaltă calitate a unei game uriașe de materiale, de la bannere A6 până la 1,3 m, cu o procedură simplă și mai rapidă.

Ușor de configurat, noua funcție de imprimare fără fir este o îmbunătățire suplimentară a conectivității deja avansate a acestor dispozitive LED inovatoare, care ajută firmele mici să își mărească brandurile și să economisească costurile de externalizare.

Imprimanta C332dnw aduce imprimarea color calitativă profesională pe desktop, producând scrisori, rapoarte și documente impresionante pentru clienți. La fel ca MC363dnw, permite deja imprimarea mobilă de pe smartphone-uri sau tablete, fiind pregătită pentru Google Cloud Print 2.0, fiind compatibilă cu AirPrint de la Apple Inc.

În același timp, MC363dnw este o imprimanta multifuncțională color A4, ambalată cu funcții inovatoare, care economisesc timp și buget și maximizează productivitatea. Imprimarea înaltă a culorilor pentru documente profesionale și interne este combinată cu funcții de imprimare duplex, scanare, copiere și fax.