NEWS — December 20, 2018 at 3:20 pm

Primul set de mouse și tastatură wireless din lume proiectate pentru Xbox One

by

Razer a prezentat o nouă metodă de a juca pe consolă prin intermediul Razer Turret pentru Xbox One, o combinație de mouse și tastatură wireless proiectate special pentru Xbox One.

RazerConstruit pentru a fi folosit din confortul canapelei, Razer Turret pentru Xbox One se bazează pe o conexiune wireless stabilă și deosebit de rapidă pe 2.4 GHz realizată prin utilizarea unui dongle conectat la consolă. Bateriile încorporate oferă o autonomie de până la 40 de ore dintr-o singură încărcare.

Datorită tehnologiilor Xbox Dynamic Lighting și Razer ChromaTM, jucătorii de consolă au acces la cel mai avansat sistem de iluminare care oferă peste 16,8 milioane de combinații de culori și efecte speciale. În plus, Razer colaborează cu dezvoltatorii de jocuri pentru a implementa suportul pentru Xbox Dynamic Lighting și Razer ChromaTM în cadrul cât mai multor jocuri video. La ora actuală utilizatorii pot profita de avantajele acestui sistem în mai multe jocuri, printre care “X-Morph-Defense și “Vermintide 2”.

Tastatura se bazează pe binecunoscutele switch-uri mecanice de gaming dezvoltate de Razer, asigurând o durată de viață de până la 80 de milioane de acționări. Dashboard-ul Xbox poate fi accesat prin simpla apăsare a butonului Xbox dedicat.

Mouse-ul se bazează pe deosebit de popularul Razer Mamba Wireless și dispune de un senzor optic 5G extrem de performant. Switch-urile mecanice Razer folosite în cadrul mouse-ului asigură o durată de viață de până la 50 de milioane de clicuri.

Pentru maximum de confort, suprafața dedicată mouse-ului este încorporată în tastatură: după ce mousepad-ul nu mai este folosit, el poate fi glisat sub aceasta. Tastatura include și un suport ergonomic pentru încheieturi sporind astfel confortul pe durata sesiunilor de joacă prelungite.

Razer Turret pentru Xbox One este complet compatibil și cu PC-ul (Windows 10), permițând utilizatorilor să folosească aceleași periferice atât pe PC, cât și pe consolă.

Pentru mai multe informații vizitați pagina https://www.razer.com/gaming-keyboards/razer-turret-for-xbox-one/

Preț: 249.99 dolari