IT Efficiency / Sustainability — January 21, 2019 at 12:24 pm

Soluțiile Fujitsu ajută companiile să își administreze operațiunile eficient

by

Managed-NetworksEste ironic faptul că sofisticarea mai tehnică din rețelele noastre, dar și hiper-conectivitatea pe care o creăm, de asemenea, pot aduce mai multe griji decât liniște.

Organizația este o pânză largă. Trebuie să obțineți combinația potrivită de sisteme, aplicații, tehnologii, oameni, conectivitate, iar lista este lungă și complexă, și nu poate fi administrată de un singur om. Multe organizații încearcă, dar astfel se lovesc de diferite probleme. Managerii suprasolicitați, stresați fac greșeli, lucrurile încetinesc, agilitatea suferă iar inovația este înăbușită.

Dar Fujitsu are soluția, colaborarea, încurajată de utilizarea Managed Network Services care aduce controlul asupra tuturor problemelor și rețelelor. Un partener de servicii gestionate ca Fujitsu se va ocupa de marea majoritate a problemelor care subminează eficiența. Acest lucru va lăsa liberi directorii să se concentreze asupra a ceea ce contează, problemele fundamentale care stau la baza continuării dinamismului și dezvoltării organizației.

Managed Network Services ajută la o orientare mai clară către probleme legate de noi perspective precum virtualizarea rețelelor, tehnologii și servicii care să diferențieze organizația de concurență, înțelegerea cererilor clienților și a vânzătorilor de tehnologie pentru a decide și oferi ceea ce este mai bun, găsirea oamenilor cu cele mai bune performante pentru a-i coopta în echipă înaintea concurenței sau nivelul de complexitate a Software Defined Networks, IoT, Edge Computing și AI.

Fujitsu are experiența și expertiza pentru a ajuta companiile să facă față atât problemelor de zi cu zi, cât și deciziilor axate pe viitor, fiind un furnizor de servicii ICT de vârf și operator de rețele cu experiență, având abilitățile, expertiza și capabilitățile end-to-end pentru a gestiona întregi proprietăți IT, de la infrastructură la aplicații.